Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok xanax függő lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok xanax függő lánnyal?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 01:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne ez gond. Amugy ex rivofuggo vagyok!
2018. ápr. 14. 05:58
 12/25 anonim ***** válasza:
Ismerkednék vele, igen. Elterelném a figyelmét. Beszélgetünk?
2018. ápr. 14. 06:51
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem értettem soha ezt a gyógyszermániát...

Az ilyen betegséggel apránként meg kell küzdeni, és nem elnyomni mert az csak függőséghez vezet.

Mindig csak 1-1 szem, de utána már kevés lesz az a dózis jön a 2 majd 3. Mint a drog.

Én sem érzem jól magam nagy tömegben, sőt 3-4 fő után már zavarni szokott, de mégsem szedek be semmit. Ilyenkor átmegyek kicsit csendesebb üzemmódba.

Megoldás lehetne valami barátot keresni akivel elvagy és néha elráncigálna sétálni, fagyizni meg a többi. Gondolom sokat vagy magadra hagyva és egyedül meg nem mész sehová ami csak növeli ezt az érzetet.

2018. ápr. 14. 07:39
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem dohányzom, nem iszom, nem kávézom, nem szedek gyógyszert, nem drogozom, nem szorongok. Hát akkor most mi a fene van?
2018. ápr. 14. 07:43
 15/25 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. ápr. 14. 08:04
 16/25 anonim ***** válasza:
22%
Igen. A nők többsége elmebeteg, de ő legalább szed valamit rá, amitől normális lesz.
2018. ápr. 14. 08:24
 17/25 anonim ***** válasza:
Már megint a hős megmentők serege, aki kiráncigálja a csajt a depresszióból és a mentális betegségeiből. Én már voltam ilyen kapcsolatban és soha többé nem akarom újra átélni, de még az ellenségemnek sem kívánnám. Ez nem tündérmese, ahol a szerelem mindent legyőz, ez a valóság, ahol kicsinál idegileg ha a szerelmed szenved.
2018. ápr. 14. 08:31
 18/25 anonim ***** válasza:

"az egyetlen dolgot ami elhetőve teszi ez eletet számára dobja el. "

Engem inkább ez aggasztana,hogy ez teszi élhetővé és nem én. Tehát le se akarod tenni,segolítséggel sem. Ha igy indulsz alapból neki a kapcsolatnak akkor lehet inkább nem,mert nyilván nem szeretném ha majd a gyerekeim anyja xanax függő.

2018. ápr. 14. 08:41
 19/25 anonim ***** válasza:

Xanax, rivotril, frontin, alkohollal vegyítve...

Ez a szerelmem, már írnék privátot csak kb impotens lettem ezektől a szaroktól

2018. ápr. 14. 08:52
 20/25 anonim ***** válasza:
én is szedek xanaxot, naponta 0,5-0,75, nagyon ritkán 1 mg-t. semmilyen formában nem befolyásolja a kapcsolatomat, bár én nem nevezném függőnek magam, mert nem minden nap szedem, hanem ha pl emberek közé kell mennem, mert szociális fóbiám és generalizált szorongásom van (többek között). 22N (5 éve vagyok kapcsolatban)
2018. ápr. 14. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!