Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, járnátok 8 általánost végzett lánnyal?
Aki nem fejezte be a középiskolát, úgymond 9 osztálya van meg.
Ha egyébként gyönyörű, és nem is hülye, csak nem érdekli az iskola, sem a munka
(Egy ismerősöm is ilyen, elképesztő népszerű a férfiaknál, most már férjnél is van, eltartják, fel nem fogom, hogy csinálja)
Nem.
" csak nem érdekli az iskola, sem a munka"
Ez nálam kizáró ok. Mit szeretne akkor mégis csinálni? Mi a terve az életben?
Nem a végzettségtől függ egy ember értelmi szintje, sokszor még csak az alap műveltségi sem.
A kedves ismerősöd pedig lehet hogy szebb, okosabb, kedvesebb, odaadóbb nálad. :)
Ha az ikes igéknél még ott volt, akkor akár vállalható sokaknak... főzik, mosik, takarítik, szopik, dugik stb
31/f
Illetve, még valami, hogy melletted álljak ki, kedves kérdező.
Sok hapsi, tudja, hogy nem üti meg a mi szintünket. tegyük fel, hogy csinos, és vicces, önálló nő is van, amellett hogy tanult, művelt.
Szerinted...majd odamennek hozzád? Félnek tőlünk, nagyon sokan. :D Mikor tudják hogy kb fele annyit se érnek, mint te..
Szóval, fel a a fejjel.
Szóval egy lusta d..g, csak tegyenek mindent a s..gge alá.
De azért remélem tudja az ismerősöd, hogy azért természetben fizetnie kell.
Ja, és ha nem szeret dolgozni, akkor pénze honnan lesz? Munkaviszonya?
Szerintem a mai világban, csak a kisebbségnél nem gáz, ha csak 8 általánosod van.
És te ezt irigyled? Hát, neked se sok eszed van!
Minden további nélkül, mivel iskolázottabb nálam.
Azzal is egyet értek, hogy nem érdekli a munka, mert abból, nem lehet megélni. Mikor jártam dolgozni, mindig pénzhiányba szenvedtem és a munka végett, nem volt időm pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!