Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk járnátok olyan lánnyal akinek a kedvenc étele a pörkölt és minden hétvégén pörkölt lenne az egyik menü?
Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 20:19
1/16 anonim válasza:
A baratom biztos jarna veled, mert o is imadja a porkoltet.
2/16 anonim válasza:
Nekem a gyomrom nem bírja a nehéz ételeket (refluxom van), nem szoktam pörköltet enni,max nagyon ritkán. Ettől függetlenül simán összejönnék ilyen lánnyal, ha egyébként odalennék érte. Csak nem azt a kaját enném ,mint ő. Volt már vegetáriánus barátnőm is, ő is teljesen máshogy étkezett mint én, de sosem volt ebből semmi gond.
5/16 anonim válasza:
Lehet néha összevesznénk, mert minden hétvégi főzést nem engednék át neked:)
6/16 anonim válasza:
Ez nem lenne gond, de az bizto hogy én nem ennék minden hétvégén pörköltet. Anyám és apám is kb minden héten csinál(t) pörköltet mióta csak az eszemet tudom, és bár tök jó dolog a szaftos galuska csípősen főtt hússal, de azért mindennek van határa :D
8/16 anonim válasza:
Igen, de legyen ám változatosan csirke/marha/sertés/borjú/padlizsán/körömpörkölt
9/16 Lazy Lover válasza:
Igen ha nokedli is lenne hozzá meg savanyú imádnám :-D
10/16 anonim válasza:
Ha nem emberhúsból van a pörkölt akkor nem gond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!