Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy nekem egészségügyi okok miatt nem lehet gyerekem?
2 éve vagyunk együtt a párommal, és jövőre valószínűleg összeköltözünk, mert ugye egyetem, albérlet, miegyéb. Eddig is tervezgettük már a közös jövőnket, de eddig még sosem beszéltünk a gyerekekről. Nyilván nem most akarunk gyereket, hanem majd úgy 5 év múlva, hiszen még fiatalok vagyunk hozzá, meg az iskola is közbeszól, és persze nem 2 év járás után akarok valakitől gyereket. Pontosabban akarnék. Itt van a probléma: a párom nem tudja, hogy nekem nem lehet gyerekem egészségügyi okok miatt. Nagyon megértő srác, de félek, hogy ez az ő céljai útjába áll, és így elhagy. Eltitkolni nyilván nem tudom, meg nem is akarom, már így is azt érzem, hogy átvertem őt, de nagyon félek a következményektől. Tudom, hogy manapság már van erre megoldás (jelen esetben az örökbefogadás, hisz a béranyamódszer nem is működik itt, Magyarországon), de az akkor se ugyanolyan, mintha a saját gyerekem lenne a kölyök.
Szerintetek mit tegyek? Ki segíthatne? Szerintetek is ki fog borulni a párom?
Köszönöm a segítséget!
19/L
Akinek nincs méhe csak az nem hordhat ki gyermeket.
Egyéb esetben rengeteg lehetőséged van. Engem nagyon érdekel hogy miaz az egészségügyi ok ami miatt nem lehet gyereked.
Azt sem értem hogy a lombikkal mi a promlémád!!?? A béranyaság meg szóba jöhetne??? Érdekesen gondolkodsz. Mert hogy az örökbefogadástól óckodsz az érthető na de a lombik? Én elsősorban elmennék orvosokhoz többhöz is rendesen kivizsgáltatnám magam majd a "diagnózissal" a kezemben közölném a párommal, ha már eddig nem tetted mondjuk ez durva két évig eltitkolni. hogy szexeltetek? megjátszottad azt is hogy védekezni kell? De azt is megjátszhatod hogy eddig nem tudtad hogy nem lehetsz terhes és most derült ki ha két évig végig tudtad ezt csinálni. Megértelek amúgy mert szörnyű lehet ezzel a tudattal élni én nem is tudnék így élni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!