Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy nekem egészségügyi okok miatt nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal, és jövőre valószínűleg összeköltözünk, mert ugye egyetem, albérlet, miegyéb. Eddig is tervezgettük már a közös jövőnket, de eddig még sosem beszéltünk a gyerekekről. Nyilván nem most akarunk gyereket, hanem majd úgy 5 év múlva, hiszen még fiatalok vagyunk hozzá, meg az iskola is közbeszól, és persze nem 2 év járás után akarok valakitől gyereket. Pontosabban akarnék. Itt van a probléma: a párom nem tudja, hogy nekem nem lehet gyerekem egészségügyi okok miatt. Nagyon megértő srác, de félek, hogy ez az ő céljai útjába áll, és így elhagy. Eltitkolni nyilván nem tudom, meg nem is akarom, már így is azt érzem, hogy átvertem őt, de nagyon félek a következményektől. Tudom, hogy manapság már van erre megoldás (jelen esetben az örökbefogadás, hisz a béranyamódszer nem is működik itt, Magyarországon), de az akkor se ugyanolyan, mintha a saját gyerekem lenne a kölyök.

Szerintetek mit tegyek? Ki segíthatne? Szerintetek is ki fog borulni a párom?

Köszönöm a segítséget!

19/L

2018. ápr. 13. 20:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy az orvosod/orvosok szerint mi az oka, hogy ne eshetnél teherbe és ne tudnál kihordani egy babát?
2018. ápr. 13. 23:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy ki az a barom állat, aki az orvostudomány jelenlegi állása szerint olyat mond egy tizenéves lánynak, hogy biztosan soha nem lehet gyereke? Fél órája forr az agyvizem ettől. Akárki is mondott neked ilyen sületlenséget, ne hallgass rá! Beszélj a pároddal, keressétek meg a legközelebbi meddőségi központot. Menjetek el, mondd el mi a bajod. Nekik ez a szakterületük, nagy valószínűséggel tudnak rajtad segíteni. Ne várd a csodát, hanem kezdj el komolyan utána járni a lehetséges gyógymódoknak. Nagyon jól időben vagytok, még ha éveket is vesz igénybe a kezelésed, akkor sem vagy lekésve semmiről.
2018. ápr. 13. 23:35
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
Az örökbefogadott gyerek teljesen a tiéd. Van két gyerekem, aki nem a feleségemből pottyant ki, mégis a sajátom. 😊
2018. ápr. 14. 07:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Majd írd le hogy reagált a párod..kivancsi vagyok.
2018. ápr. 14. 08:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Akinek nincs méhe csak az nem hordhat ki gyermeket.

Egyéb esetben rengeteg lehetőséged van. Engem nagyon érdekel hogy miaz az egészségügyi ok ami miatt nem lehet gyereked.

Azt sem értem hogy a lombikkal mi a promlémád!!?? A béranyaság meg szóba jöhetne??? Érdekesen gondolkodsz. Mert hogy az örökbefogadástól óckodsz az érthető na de a lombik? Én elsősorban elmennék orvosokhoz többhöz is rendesen kivizsgáltatnám magam majd a "diagnózissal" a kezemben közölném a párommal, ha már eddig nem tetted mondjuk ez durva két évig eltitkolni. hogy szexeltetek? megjátszottad azt is hogy védekezni kell? De azt is megjátszhatod hogy eddig nem tudtad hogy nem lehetsz terhes és most derült ki ha két évig végig tudtad ezt csinálni. Megértelek amúgy mert szörnyű lehet ezzel a tudattal élni én nem is tudnék így élni szerintem.

2018. ápr. 14. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!