Honvédségi ösztöndíj az egészségügyi tanulóknak?
Figyelt kérdés
Tud valaki érdemi információval szolgálni ezzel kapcsolatban? Kerestem már neten, de nem találtam hasznos dolgokat. Tapasztalatok? Igénybe vette valamelyikőtök?
Mentőtisztnek tanulok, vonz a hadsereg, a fegyverek, ez az egész világ. Később szeretnék TEK-nél is szolgálni, mint mentőtiszt, ha lesz rá lehetőségem.
Megérheti az MH-nél eltöltött 4 éves munka, illetve tapasztalat?
2018. ápr. 10. 17:31
1/2 anonim válasza:
szerintem meg.
Az MH-nál egész jó az EÜ (nem véletlenül a honvédkorházba jár minden civil is kb pesten...)
Én már más pályát választottam az MH.n belül de ha ujra csinálhatnám akkor Mentőtiszti -> aztán jelentkeznék az MH-ba.
2/2 anonim válasza:
Szia,hogy döntöttél végül,beadtad idén a pályázatot? Én két nappal a határidő előtt küldtem el,remélem beérkezett...Mennyire veszik komolyan az átlagot nem hallottál valamit? Első félévem nekem egész jól sikerült, 4.5-ös voltam,viszont a második félévem már kevésbé lett jó,minden tárgyam sikerült de az átlag most nem olyan kecsegtető.Kicsit parázok emiatt. Egyébként én népeges vagyok, SE-etk.Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!