Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézünk félve a szemébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézünk félve a szemébe annak, akihez vonzódunk?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 12. 11:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Talán azért, mert el akarjuk titkolni a vonzalmunkat. Én legalább is akkor szoktam.
2018. ápr. 12. 12:16
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

nehogy rájöjjön mert akkor kiröhög..

:l

2018. ápr. 12. 12:29
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Töketlenség/Nunátlanság.
2018. ápr. 12. 12:32
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

“Kétféle ember van aki nem mer a szemedbe nézni, az egyik a hazugságát a másik a szeretetét próbálja előled elrejteni.”

Még régebben olvastam ezt az idézetet, de nagyon igaz.

2018. ápr. 12. 13:05
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
senkinek nem nézek félve a szemébe:)
2018. ápr. 12. 13:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Annyira zavarban vagyok előtte, hogy egyszerűen nem megy. És ha jól veszem észre neki se nagyon.
2018. ápr. 12. 14:00
 7/11 anonim ***** válasza:

Tényleg így van. Előfordult már velem is, de viszont nagyon szeretnék végre átlendülni ezen a mélyponton és végre valahára akár pozitív akár negatív irányba eljutni. Nem tudom leírni mennyire szeretnék négyszemközt mélyen belenézni a szemébe. Imádom a tekintetét is,de nem merek közelről és hosszan a szemébe nézni mert félek hogy ő ezt nem értékelné pozitívan :D. Kétségek között vergődök és már alig bírom elviselni.

Nem mindenki viselkedik ilyen ütődötten,de sokan vagyunk akik néha úgy nézünk arra a személyre aki bejön mintha gyilkolni készülnénk vagy mint a világ "legszörnyűbb" dolgát láttuk volna meg :D

2018. ápr. 12. 17:20
 8/11 anonim ***** válasza:
47%

Mert nem merjük felvállalni az érzéseinket. Tökmindegy, milyen mélyek, csak az nem mer a másik szemébe nézni, akinek valami szégyellnivalója van. Lehet, hogy butaság az, amit szégyell, mint mondjuk a vonzalom, lehet, hogy jogos a szégyen, mondjuk hazugságnál, de mindig ez van mögötte.

Fogadd el az érzéseidet, akkor menni fog.

2018. ápr. 12. 17:47
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

"Talán azért, mert el akarjuk titkolni a vonzalmunkat. Én legalább is akkor szoktam."

És az miért jó?????? Fel nem foghatom. Utána jönnek a hülyébbnél hülyébb kérdések, hogy jajj miért nem vesz észre, érdeklem, stb.

Nem az ilyen az nem érdekel. Ha nem képes a szemembe nézni, akkor komolytalan. Nem tudok és nem is akarok mit kezdeni vele.

Ahogy valaki korábban már leírta ez töketlenség/nunátlanság

2018. ápr. 13. 06:39
 10/11 anonim ***** válasza:
64%

9-es válaszolónak:

Majd ha egyszer leszel szerelmes akkor még veled is előfordulhat, addig fogalmad sincs miről van szó.

2018. ápr. 13. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!