Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért buzdítják hazugságra a férfiakat, ha szeretnének maguknak barátnőt?
Miért nem lehet egyenesen elmondani azt, hogy ki vagy és mit képviselsz, minek kell eljátszani az izgalmas, kalandokkal teli csávót? Interneten is telis tele van ilyen okosságokkal, hogy légy ez meg az, de az alap dolgokról, hogy az ember merje önmagát adni érdekes módon ezekről nem írnak.
Sokan csodálkoznak azon, hogy manapság miért nincs normális ember, miért nincsenek jól működő kapcsolatok. Azért, mert félnek az emberek saját magukat adni.
Mi azzal a baj, ha valaki elmondja mondjuk azt, hogy nehezen ismerkedik vagy egy nővel se volt dolga vagy esetleg nincs túl izgalmas élete? Szerintem pont az az erős ember, aki mer ezekről beszélni és nem állítja be többnek magát. Melyik a jobb együtt lenni valakivel, aki nem önmagunkért szeret vagy olyannal, aki előtt nem kell titkolózni, úgy szeret ahogy vagy?
Amiert a nök sminkelik magukat es push-upot hordanak ;)
Viccet felreteve, sokan ugy gondoljak, hogy enelkül eselyt sem kapnanak egy lanytol. Ugy gondoljak, hogy meg mindig jobb egy szerepben valakivel lenni, mint valodi önmagat megtestesiteni maganyosan.
En szemelyesen inkabb az ellentetjet teszem. Sok informaciot inkabb nem is közlök, mert nem szeretnem, hogy ezek miatt maradjon meg az erdeklödes. Ha veletlenszerüen ismerkedek meg egy lannyal, inkabb otthagyom az automat es masnap kifizetem a birsagot es taxival megyünk. Nem szamolok be tulsagosan exotikus nyaralasokrol es megbeszelt talalkozora meg pl. szerenyebb karorat valasztok. Munkamrol is inkabb ugy nyilatkozok, mintha csupan egy fogaskerek lennek a sok közül. Emellett viszont tudom, hogy szerencses adottsagokkal rendelkezek es kellöen sarmos a kisugarzasom/viselkedesem.
Mas sracok pedig sok mindent belevetve sem jarnak sikerrel. Erthetö, hogy ha nem megy a jatek es nyerni szeretnel, kicsit rasegitessz. Amugy csak nezd meg sok lany instagramjat. Olyan, mintha fiatal arisztokratak vagy modellek eleteibe nyernel betekintest, közben a mindennapok teljesen masrol arulkodnak. Termeszetes, hogy ismerkedesben altalaban az ember jobb fenyben szeretne feltüntetni magat. Ha az pedig nem eleg, kicsit jobban ravilagit. Azonban nem fair altalanositani vagy akarcsak azt allitani, hogy ez egyik nemre jobban vonatkozik, mint a masikra.
sosem bírtam a szabályokat..felvállalom magam..nincs mit szégyenlnem..még így is én válogathatnék
és nem, nem egy szépfiú írta
Azért, mert a hazugságok felelnek meg az elvárásoknak. Erre van igény. Ha nem erre lenne, akkor a közhelyes "add magad" szövegek mindenkinél lazán működnének és az égvilágon mindenki lazán találna párt.
"Miért nem lehet egyenesen elmondani azt, hogy ki vagy és mit képviselsz, minek kell eljátszani az izgalmas, kalandokkal teli csávót?"
Menj ki az utcára és kérdezz meg pár lányt, hogy hányan járnának lábfétises, depressziós férfival. Aztán kérdezd meg, hogy hányan járnának életvidám, romantikus és szenvedélyes sráccal. Nos, ott lesz a válaszod, hogy miért játszanak meg mást a férfiak ÉS a nők is.
"Szerintem pont az az erős ember, aki mer ezekről beszélni és nem állítja be többnek magát."
Ehhez az égvilágon semmiféle erő nem kell. Ezt teszi minden szűz pasi első körben. Aztán vagy sikerrel járnak vagy nem.
"Melyik a jobb együtt lenni valakivel, aki nem önmagunkért szeret vagy olyannal, aki előtt nem kell titkolózni, úgy szeret ahogy vagy?"
Személy szerint volt már olyan, hogy kicsit előadtam magam és néha kamuztam. Az más kérdés, hogy ilyenkor nem akartam szexnél többet. Pl. amikor egész nap otthon tanultam és elmondtam, akkor nem volt egy lány sem érdeklődő. Amikor azt mondtam, hogy haverokkal erre meg arra voltam, mind az volt. Pár ilyen szöveg után simán lehetett szexre vinni egy csomó csajt. Nos, ha ennyivel kaphatok szexet és szexet akarok, akkor miért ne kamuzzak néha ilyeneket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!