Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért buzdítják hazugságra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért buzdítják hazugságra a férfiakat, ha szeretnének maguknak barátnőt?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet egyenesen elmondani azt, hogy ki vagy és mit képviselsz, minek kell eljátszani az izgalmas, kalandokkal teli csávót? Interneten is telis tele van ilyen okosságokkal, hogy légy ez meg az, de az alap dolgokról, hogy az ember merje önmagát adni érdekes módon ezekről nem írnak.

Sokan csodálkoznak azon, hogy manapság miért nincs normális ember, miért nincsenek jól működő kapcsolatok. Azért, mert félnek az emberek saját magukat adni.

Mi azzal a baj, ha valaki elmondja mondjuk azt, hogy nehezen ismerkedik vagy egy nővel se volt dolga vagy esetleg nincs túl izgalmas élete? Szerintem pont az az erős ember, aki mer ezekről beszélni és nem állítja be többnek magát. Melyik a jobb együtt lenni valakivel, aki nem önmagunkért szeret vagy olyannal, aki előtt nem kell titkolózni, úgy szeret ahogy vagy?

2018. ápr. 12. 07:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Ébredj fel!
2018. ápr. 12. 07:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom kiknek kéne felébrednie.
2018. ápr. 12. 08:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igazad van. De a nőknek is hazudniuk kell.

Én sem értem, mi értelme ennek. Úgysem tudnak az emberek hosszútávon szerepet játszani.

2018. ápr. 12. 08:09
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Neked, mert nem a valóságban élsz.
2018. ápr. 12. 08:12
 5/13 anonim ***** válasza:
23%
Akkor gondolom neked nem baj, ha egy nő nem borotválja fényesre magát mindenhol, hiszen az is hazugság.
2018. ápr. 12. 08:14
 6/13 anonim ***** válasza:
A mai világ, hazugságra épül. Ma, fogyasztói társadalomban élünk és nem tudod eladni magad, sehová nem fogsz jutni. Ez, a kapcsolat teremtésre is igaz. Kapcsolatot, szexet akarsz, azt kell mondani, amit a másik hallani akar.
2018. ápr. 12. 08:27
 7/13 anonim ***** válasza:
ma 08:14 Nekem az a tabu, aki fényesre borotválja magát. A fenének kell egy természetellenes gumi nő.
2018. ápr. 12. 08:41
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

2#, Én tudom. 1, 4#-nek. Bilibe lóg a keze.

Talán még jobban, mint a 6#nak, aki eladni akarja magát, nem pedig at érzelmek világában élni.

Ha üres, tárgyias kapcsolatokat akarsz, add hát el magad, de egy idő után rájössz, higy az életedben nincs aminek örülhetnél s öreg korodra.. nem mosollyal fogsz visszatekinteni az egyedül leélt életedre, hiába van mellettedakár 1000 ember.

Ébredjetek fel! Csak a személyiség, érzelem számít.

2018. ápr. 12. 11:01
 9/13 A kérdező kommentje:
#8 Hát nekem a személyiség mellé a küllem is számít, de abban igazad van, hogy mondjuk egy puasággal csak üres kapcsolatokat lehet szerezni. Sajnos ez a puaság anno eléggé megmérgezett és nem rég kezdtem ráeszmélni arra, hogy az a bátor aki felvállalja önmagát a hibáival együtt.
2018. ápr. 12. 11:10
 10/13 anonim ***** válasza:

ma 11:01 Hatos vagyok.

Tudod, nem hazudok, akkor mára nincs régóta szerető feleségem és nem lennének barátnőim a házasságom alatt.

Helyette, ülhetnék egy sarokban szűzen és kesereghetnék, miért nem kellek senkinek, pedig én a becsület mintaképe vagyok.

2018. ápr. 12. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!