Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőkhöz szóló kérdés! Köze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkhöz szóló kérdés! Köze lehet ennek a nő önbizalmához?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék általánosítani, és nyilván vannak kivételek. Az egyéni ízlés is más.

De szerintetek reális az, hogy egy magabiztos nő sokkal előbb vesz fel szűkebb kirívóbb ruhát mint egy kevésbé magabiztos lány?

És nem arra gondolok amikor valaki már "ízléstelenül" kipakolja mindenét, hanem arra, hogy meri megmutatni az alakját, a melleit, a fenekét, a lábait.. felvesz egy magasabb (mondjuk 10+ cm) sarkú cipőt.

Vagy ez mind-mind csak ízlés kérdés, és ti nők nem érzitek magatokat kicsit sem kellemetlenül vagy feszélyezve ha olyan ruha van rajtatok ami megmutat belőletek olyan részt is ami a saját véleményetek alapján nem éppen előnyős.

2018. ápr. 11. 20:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem olyan az alakom, hogy hordhatnék bármilyen ruhát, a legtöbb jól állna, de mégis majdnem minden nap sima póló+farmer kombóban vagyok. Egyszerűen azért, mert nem látom értelmét annak, hogy úgy kiöltözzek, mintha bálba mennék, amikor egész nap csak suliban leszek, esetleg bevásárolok, ügyeket intézek. Azt hordom, ami a legkényelmesebb, így nem kell arra figyelnem folyamatosan, hogy mikor van kint valamim, elkenődött-e a sminkem stb... Alapjáraton magas vagyok, úgyhogy magassarkúra semmi szükségem. Szerintem inkább ízlés kérdése a dolog, én például nem szeretek rövidnadrágot hordani, nem azért, mert kövér vagyok és rejtegetnem "kellene" (a kövér nőknek sem "kell") a lábamat, hanem mert nem érzem benne jól magam, folyamatosan feszengek, olyan, mintha meztelen lennék.
2018. ápr. 12. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!