Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfiak, ti vonzónak találtok egy 40 éves nőt ha az fitt és széparcú? Vagy túl öregnek, és nem kellene. Írjatok kort!
Figyelt kérdés
2018. ápr. 11. 19:07
11/18 anonim válasza:
Nem tudom mennyire fiatalra gondoltál, de igen. Vannak nagyon szép 35-40+ nők. 28/F
13/18 anonim válasza:
Igen, vonzónak. A kor az csak egy szám. Ismerek olyan 40 éves nőt aki simán huszon évesnek néz ki :)
25/F
15/18 anonim válasza:
Bocsi hogy nőként írok.Nálam sok fiatalabb, sőt sokkal fiatalabb férfiak próbálkoznak. :) Nem is értem... Szóval az az észrevételem hogy igen, vonzónak találhatnak. 42N
16/18 anonim válasza:
22 évesen voltam egy 40 éves, kétgyerekes, elvált anyukával. Hatalmas élmény volt. A korosztályom érdekel főleg, de nyitott szemmel járok a világban és önmagában nincs ilyen nekem hogy túl öreg.
24/F
17/18 anonim válasza:
Vonzónak. Ám ennek ellenére normális kapcsolatra nem szeretném, legfeljebb állandó szexkapcsolatra.
18/18 anonim válasza:
Ennyiből nehéz megmondani, de nem hangzik rosszul. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!