Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek, hogy esne az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek, hogy esne az, ha egy pasi azt mondaná, hogy nem tartalak valami vonzónak, ezért csak lefeküdnélek veled?

Figyelt kérdés
2018. febr. 6. 11:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy, csak hülyének nézném, meg valószínűleg lúzernek is, hogy olyanokkal is lefeküdne, akiket nem tart vonzónak. Ezek szerint nem valami sikeres pasi :D
2018. febr. 6. 11:29
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Csak számomra üti egymást a kettő?

Ha egyszer nem tart vonzonak miért feküdne le velem? Az még okè lenne ha kapcsolatot nem akarna...

2018. febr. 6. 11:30
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Kiröhögném!
2018. febr. 6. 11:34
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Miután képtelen helyesen végigmondani egy mondatot, valószínűleg csak röhögnék.
2018. febr. 6. 11:42
 5/17 anonim ***** válasza:
70%

Nem érteném, hogy miért akarna lefeküdni velem, ha nem tart vonzónak.

Hirtelen lehet, hogy arra gondolnék, hogy nem magyar az anyanyelve, és valamit kevert valamivel. Ha nem ez a helyzet, akkor azt gondolnám, hogy enyhe fogyatékos, ezért kedvesen leráznám.

2018. febr. 6. 11:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

#2 Az nem feltétlenül szükséges hozzá. Egy férfi egy számára nem vonzó nőbe is "beleüríthet". Ilyenkor maga a szex és az ezzel járó kielégülés lehet a mozgatórugó, és tudjuk, hogy ha nem bír kellő vonzerővel a partner, akkor képzelegni is lehet közben :D

Ezen kívül meg van a "mindegy, csak lyuk legyen" című történet is, leginkább az ezer éve szingli vagy forever alone típusú férfiaknál.

2018. febr. 6. 11:51
 7/17 anonim ***** válasza:
Csak mosolyogva közölném, hogy szomorú, hogy ennyire nem válogathat, de ha tényleg le akart volna velem feküdni, akkor nem mond ilyet. Egyszerűen csak meg akarta bántani, de az se sikerült.
2018. febr. 6. 12:05
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy értette,hogy az arcodat nem tartja szépnek,helyesnek ,de a tested elég jó ahhoz,hogy lefeküdjön veled.

Vagy úgy érti nem ütöd meg azt a mércét külsőleg amit elvár a barátnőjétől,de annyira viszont bejönnél ,hogy lefeküdjön veled.

Nekem már mondtak hasonlót, és én úgy éretlmeztem,hogy a fejem nem elég jó,de a testem igen ezért arra jó lennék.

2018. febr. 6. 12:06
 9/17 anonim ***** válasza:
48%
Ezt így nyíltan nem szokták kimondani, de egy totál általanos jelenség. Lehet jó a tested, de nem tetszik neki az arcod, vagy egyszer ki akarja próbálni egy ducival is, holott csak vékonnyal járna..engem bármelyik pasi megdugna, mert vékony vagyok, de kapcsolatra már sokkal nehezebb találnom valakit. Arcra nem lehet ugyanis mindenkinek tetszeni.
2018. febr. 6. 12:43
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Körbe röhögném és mondanám:"Arról szó sem lehet,kisapám!Ott az ajtó.".
2018. febr. 6. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!