Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek, hogy esne az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek, hogy esne az, ha egy pasi azt mondaná, hogy nem tartalak valami vonzónak, ezért csak lefeküdnélek veled?

Figyelt kérdés
2018. febr. 6. 11:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
#10: Jáj, te kis Köllő Babett.
2018. febr. 6. 13:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Bele röhögnék az arcába, és megmondanám, hogy elég szánalmas ez a sértegetős próbálkozás!
2018. febr. 6. 13:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Csak annyit válaszolnék, hogy én meg még annyira sem tartlak vonzónak, hogy egyáltalán hozzád érjek, nem még le is feküdjek veled.
2018. febr. 6. 13:43
 14/17 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én nevetnék, mert nem csak, hogy a logikája úgy fos, ahogy van, de még az ízlése is nyilván valóan sz-r :D
2018. febr. 6. 14:33
 15/17 anonim ***** válasza:

11-es:

:DDDD

Az úgy van,hogy "Arra van az ajtó!".

2018. febr. 6. 14:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Sehogy, mivel nem vagyok vonzó. De megmondanám neki, hogy lefekhetünk, csak mindketten mással majd.
2018. febr. 6. 15:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon kinevetném - vagy elküldeném az anyjába, mert bunkó.
2018. febr. 6. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!