Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves Párok! Ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Párok! Ti hogyan védekeztek?

Figyelt kérdés

Ismerősi körben érdeklődtem, ott naptáras-számolós módszert alkalmazzák, illetve a tablettát.

Tablettával az a problémám, hogy plusz hormon a szervezetnek, meg nagyon beleavatkozik a menstruációs ciklusba, és félek, hogy amikor majd gyereket szeretnék, akkor bajos lesz a szervezetem "visszaállítása". Az óvszer meg ugye a kedves páromnak nem feltétlen kellemes, meg ott a veszély, hogy kilyukadhat.

Mennyire jogosak ezek a félelmek, illetve ti mely védekezési módszerre esküsztök?

2018. ápr. 7. 12:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%
TCST-vel. Figyelem a nyákom, mérem a hőm, vezetem a naptárt és eddig bevált. Nem szeretem a gyógyszereket, így az szóba se jött, a gumi hosszú távon (házasok vagyunk) nem kényelmes és drága is a megszakítással meg számomra és szerintem a férjem számára is, az aktus lényege veszne el. A szabad napokon vagyunk együtt, ami a kapcsolatunknak is jót tesz, mert nem unjuk meg egymást és büszkeséggel tölt el mindkettőnket, amikor kívánjuk egymást, de nem lehet, ezért helyette beszélgetünk, vagy kitalálunk egy programot. Jó, amikor nem lehet, mert olyankor kreatívabban szeretjük egymást és mélyül közöttünk a kapocs, és az is jó, amikor lehet, mert akkor meg nagyon kívánjuk egymást és szabadon szeretkezhetünk.
2018. ápr. 7. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:
41%

Fogamzásgátlót szedek.

Ez volt az egyetlen módja, hogy végre ne ájuljak el minden egyes alkalommal amikor megjön a menstruációm. Azóta nincsenek görcsök, rosszullétek. A bőröm kitisztult, nincsenek hisztérikus kirohanásaim bizonyos napokon.

Sok évig szenvedtem, nem akartam gyógyszert szedni, de csak belementem. Semmi negatívumot nem tudok említeni szerencsére.

Előtte óvszerrel védekeztünk.. a párom elfogadta, de így fényévekkel jobb lett ez is.

Kétszer szültem :)

2018. ápr. 7. 15:38
 13/16 anonim ***** válasza:
79%

En 5evig gyogyszert szedtem,kialakult egy csomo a mellemben,az orvos szerint a gyogyszer okozza.Abbahagytam fel eve a csomo apad.

De!soha tobbet nem akarom szedni!

Sokkal jobban erzem magam most.Igaz lettek pattanasaim,es jobban gorcsolok menstruaciokor de nem szeretnem szedni tobbet.

Mellesleg nem ved mas ellen.

4honapja kiderult h HPV-m van,es vszinu a ferjem is HPV-s

volt egy mehnyakmutetem 3 honapja.Azota gumit hasznalunk de igy jo es biztonsagosabban erzem magam.

Megszakitasos modszert nem akartam,mert azert nem olyan jo elvezet a pasinak.Nah jo nem rossz ugy se de azert neha jol esne nekik kenyelmesnek lenni nem pedig kikapni.

Inkabb gumi sztem🙂

2018. ápr. 7. 16:20
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Sima megszakítás. Évek óta nincs vele gond.
2018. ápr. 7. 16:22
 15/16 anonim ***** válasza:

1-es, örülj neki, hogy a te barátnődnek nem lett baja a tabéettától.

Mi óvszerrel védekezünk, trombózis és PCOS miatt a hormonok felejtve. Nem zavar, ez van, jobb lenne gumi nélkül persze, de ha nem nem.

2018. ápr. 7. 19:45
 16/16 anonim ***** válasza:
58%

#13. vagyok

Azért tök jó, hogy több éves gyógyszer szedés után, semmi negatívummal, két csodás és egészséges gyerkőccel a hátam mögött leszavaztok! :D

Nem mondom, hogy a fogamzásgátló egészséges, de ha annyira ártalmas lenne, nem forgalmaznák. Gondolkodjatok már!

2018. ápr. 7. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!