Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Párok! Ti hogyan védekeztek?
Ismerősi körben érdeklődtem, ott naptáras-számolós módszert alkalmazzák, illetve a tablettát.
Tablettával az a problémám, hogy plusz hormon a szervezetnek, meg nagyon beleavatkozik a menstruációs ciklusba, és félek, hogy amikor majd gyereket szeretnék, akkor bajos lesz a szervezetem "visszaállítása". Az óvszer meg ugye a kedves páromnak nem feltétlen kellemes, meg ott a veszély, hogy kilyukadhat.
Mennyire jogosak ezek a félelmek, illetve ti mely védekezési módszerre esküsztök?
Fogamzásgátlót szedek.
Ez volt az egyetlen módja, hogy végre ne ájuljak el minden egyes alkalommal amikor megjön a menstruációm. Azóta nincsenek görcsök, rosszullétek. A bőröm kitisztult, nincsenek hisztérikus kirohanásaim bizonyos napokon.
Sok évig szenvedtem, nem akartam gyógyszert szedni, de csak belementem. Semmi negatívumot nem tudok említeni szerencsére.
Előtte óvszerrel védekeztünk.. a párom elfogadta, de így fényévekkel jobb lett ez is.
Kétszer szültem :)
En 5evig gyogyszert szedtem,kialakult egy csomo a mellemben,az orvos szerint a gyogyszer okozza.Abbahagytam fel eve a csomo apad.
De!soha tobbet nem akarom szedni!
Sokkal jobban erzem magam most.Igaz lettek pattanasaim,es jobban gorcsolok menstruaciokor de nem szeretnem szedni tobbet.
Mellesleg nem ved mas ellen.
4honapja kiderult h HPV-m van,es vszinu a ferjem is HPV-s
volt egy mehnyakmutetem 3 honapja.Azota gumit hasznalunk de igy jo es biztonsagosabban erzem magam.
Megszakitasos modszert nem akartam,mert azert nem olyan jo elvezet a pasinak.Nah jo nem rossz ugy se de azert neha jol esne nekik kenyelmesnek lenni nem pedig kikapni.
Inkabb gumi sztem🙂
1-es, örülj neki, hogy a te barátnődnek nem lett baja a tabéettától.
Mi óvszerrel védekezünk, trombózis és PCOS miatt a hormonok felejtve. Nem zavar, ez van, jobb lenne gumi nélkül persze, de ha nem nem.
#13. vagyok
Azért tök jó, hogy több éves gyógyszer szedés után, semmi negatívummal, két csodás és egészséges gyerkőccel a hátam mögött leszavaztok! :D
Nem mondom, hogy a fogamzásgátló egészséges, de ha annyira ártalmas lenne, nem forgalmaznák. Gondolkodjatok már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!