Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leányok-nők! Mennyit költ havonta rátok a pasitok/férjetek? Meg vagytok elégedve a kapcsolattal?
Van versengés a barátnők között hogy ki pasija jobb parti?
F/27
Nem kizáró ok ha kövér. Mondom hogy a személyisége érdekel. Van e esze, humora, érdekes ember e.
De a jóravalóság talán a legfontosabb.
Honnan tudod hogy alkoholista vagyok?
Egyébként több mint egy fél éve nem iszom, gyógyulóban vagyok.
Két szakvizsgás orvosként háromszor annyit keresek mint a pasim.
Mennyit adjon? Mit mondjak neki?
Szerintem összeségében kb max 5000 Fttal fizethet ő többet, de nem számolom, és nem vagyok biztos benne, mert én kétszer szoktam bevásárolni és nagyobb adagot főzni, akkor mindig én veszek minden hozzávalót és az is drága.
Barátnőm azt irigyli tőlem, hogy jól masszíroz. :)
Nem sokat. Pár ezer ft max. Tökéletesen elégedett vagyok.
Nem versengünk, ez nem verseny.
Közös háztartásban élünk. Mindent az ég világon közösen vettünk.Motort,autót,minden közös nyaralást közösen felesben. A lakás hitelre közösen gyűjtöttünk és egyforma összeggel ugrottunk be.Minden bútort és háztartási gépet,számlákat.Mindent.
Néha ő vásárol be néha én. Néha meglepjük egymást ajándékokkal ünnepeken kívül is. De tudom vannak olyan lányok akikre költeni kell komolyabban. El is várják. Ez a te döntésed ,hogy ki a választásod 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!