Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti pukiztok a párotok előtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti pukiztok a párotok előtt?

Figyelt kérdés

Szerintetek egy párkapcsolatban normális ha pukiznak egymás előtt vagy gusztustalan ?

Írjatok nemet és életkort is

2018. ápr. 4. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Igen, miért ne? Nyilván nem holland kemencére kárhoztatom adott esetben a nőt, de miért ne lehetne eldurrantani a békegalambot? Vega vagyok, szóval még csak nem is büdös, mint azoknak, akik húsevők és rothad a belükben. :D
2018. ápr. 4. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
#1,eriggymá more, a brokkolitól küldök olyat, hogy az országbú is kimenekülsz
2018. ápr. 4. 22:26
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Jó, a brokkolit tényleg elfelejtettem Tezsvírem. :D
2018. ápr. 4. 22:32
 4/11 Noblesse Oblige ***** válasza:

Igen.

Elég hamar "megnyíltunk" egymás előtt, mert már a kezdetektől sokat lógtunk egy helységben. És gyakran nem lehetett hová elvonulni.

Megbeszéltük hogy nem gond, csak ha sunyi és lapos, mert annak szaga írtózatos!:D

2018. ápr. 4. 22:54
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Általában arrébb megyünk az ablakhoz, vagy ilyesmi, de igen.

26N

2018. ápr. 4. 22:58
 6/11 Költőnő? ***** válasza:
95%
Durva lenne ha nem.
2018. ápr. 4. 23:31
 7/11 anonim ***** válasza:
38%

Igen mindketten. Teljesen természetes emberi dolog. Nem fogunk félórànként, órànként wcre rohangàlni ezért mint a mérgezett egér. Ha babot eszünk akár 5 percenként.

Ha a szerelme előtt nem lehet önmaga az ember, akkor szart se ér a kapcsolat.Egyébként zöldségektől sokkal durvábbakat lehet alkotni, mint húsoktól.

32/N, 29/F 8 éve vagyunk együtt.

2018. ápr. 4. 23:59
 8/11 anonim ***** válasza:

A párom minél feltűnőbben jön és mellém pukizik és gondolhattok amit szeretnétek, de sosem zavart. Tettetett felháborodást színlelek és nevet. Évek óta működik ez így.

Én viszont az első 1-2 évben sokkal jobban elengedtem ilyen téren magam, mint most 9 év után.. Ha nem muszáj nem hozom a tudtára.

N

2018. ápr. 5. 00:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Fúj! Soha! Mi fingani szoktunk kérem tisztelettel! Bármikor bárhogy még ha ő a kiskifli én a nagy akkor is elengedi és engem nem zavar. Ebből csak akkor van gond ha olyan illatos jön hogy a legyek leperegnek a falról. Akkor illik kezdéményezni a szellőztetést a családi béke miatt. 30-asok
2018. ápr. 5. 03:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Összejöttünk és 2 hétre rá bemutatta tudományát álmában. Onnantól nem volt megállás. Van mikor egész nap bmeg fingik. Mindegy mit eszik neki! Hát én meg örülök ha össze jön valami és "választ" adhatok neki. Természetes dolog a szellentés, de amit le tud művelni néha, az már inkább beszarás...
2018. ápr. 5. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!