Ti terhesen pukiztok a parotok elott?
Figyelt kérdés
Nem ciki? A hangos puki?2017. aug. 10. 18:51
1/12 anonim válasza:
nem terhesen is...nyilván nem tolom az orra alá,de nem dőlök a kardomba,ha kiszalad...
2/12 anonim válasza:
Csak ha kicsúszik, de akkor is amikor nem voltan terhes es olyan volt a gyomrom akkor is néha de én alapbol hang nelkulit szoktam igy igyekszem nem a kozelebe mert sajnos nem éppen van jó szaga és inkább azt szégyellem,mint a hangokat
3/12 anonim válasza:
Mi köze ennek a terhességhez? Terhesen se szellent az ember többször, mint máskor. És kultúrember megpróbál kiiszolni a helyiségből, de ha nem jön össze, akkor röhögnek egy jót. [link]
4/12 anonim válasza:
Persze. Semmi köze ennek a terhességhez. Az előtt is szoktam, mint mindenki más, természetes, hogy most is ki kell jönnie.
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, hogy hangos a szaga az annál inkább! Előtte is szoktam, mivel leginkább akkor jön rám mikor fekszek. És nem fogok kimenni a párom kedvéért, mert ő sem méltóztatik az enyémért. Pont eleget járkálok éjszakánként wc-re e nélkül is. (29.h.km)
6/12 anonim válasza:
Simán pukizunk egymás elött. Amióta terhes vagyok sokkal többet és hangosabbat. Persze ezen a férjem jókat kacag. Még tetszik is neki. Szerencsére nem büdi az én pukim, de az ővé az. Kegyetlen. :D akkor "szokott kapni" ,azon is jókat mulat ahogy pattogok neki. :)Engem nem zavar ha elöttem pukizik, ne tartogassa nem akarom, h fájjon a hasa. Ne érsd félre kaja közbe stb. Nem szoktunk. mi úgy gondoljuk, h ez természetes dolog, nincs mit szégyelni rajta. Nem érzem magam ez miatt kevésbé nőiesnek és a férjem sem érezteti ezt velem.
7/12 anonim válasza:
éjjel alvás közben nem mentem ki, de se terhesen, se előtte, se utána nem fingok az orra alá.
9/12 anonim válasza:
Én odanyomom siman melle. Ő is. Mindketten jót rohogunk. Annal viccesebb minel hangosabb es budosebb.
10/12 anonim válasza:
Mióta terhes vagyok sokkal többet kell és hangosabb is, mint előtte, de én úgy vagyok vele, hogy a férjem, ki előtt pukizhatnák, ha nem előtte? Inkább jöjjön ki, minthogy megfájduljon a hasam, mert régen inkább vissza tartottam, majd jól begörcsöltem, most már nem csinálok ilyet. Szerencsére az enyémnek nincs szaga, így pláne nem izgatom magam miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!