Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti terhesen pukiztok a parotok...

Ti terhesen pukiztok a parotok elott?

Figyelt kérdés
Nem ciki? A hangos puki?
2017. aug. 10. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
92%
ez egy természetes biológiai folyamat, inkább kint mint bent.az a pasi aki ezt nem toleralja egy alszent.egy komoly kapcsolatba ahol mar gyerek is jon nehogy már ne férjen bele a pukizas..de szerintem amugy is bele kell hogy ferjen.
2017. aug. 12. 13:27
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Utolso, a szekleturites is termeszetes, megsem szarsz a parod ele.

En nem terhesen sem szellentek a parom elott, oszinten szolva nalam a fingas-bofoges kettos olyan dolog, ami nem masok elott valo. Fuggetlenul attol, kirol van szo. Imadjuk egymast, 14 eve egyutt vagyunk, megis, ot is megtisztelem annyira, hogy nem boldogitom "szarszaggal" szeretetem jeleul......akit szeretek, az miert "erdemelne" meg jobban, mint barki mas?! (ez azoknak szol, akik szerint hat ki elott fingjanak ha nem a parjuk elott?)

Na meg en 8 evesen kinottem a "minel budosebb, annal viccesebb a fing" poenbol is. A gusztustalan poenokat meg mar 20 eves korom ota meghagyom a Jackass-es sracoknak :)

2017. aug. 15. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!