Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen hajstílust...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szmnt kérdése:

Lányok! Milyen hajstílust szerettek? Kopasz,1-2cm, kicsit hosszabb zselézett tüsi, hosszu vasalt haj, rasta?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 16:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Jól van tündérkém, ne húzd fl magad. Teljessen igazad van bocsánat a ronda beszédért.

Na elnézést kértem nem ? Bár azzal nem értek egyet hogy Te mint Nő fizess is bármit is, ugyan is az nem kellemes egy férfinak és nem szabad olyan helyzetbe hozzni egy igazi férfit.Lehet nem minden nő olyan de azt nehezen tudom elképzel , de tegyük fel hogy úgy van.

Tegyük fel képzeljünk el egy pasit aki neked lenne az ideál. Mondjuk sármos, udvarias, határozott, kedves a mosolya, meg tud nevettettni, és meg van a megfelelő ezisztenciája is .Ja és persze külsőleg is szinpatikusnak kell lennie ugye mert neked sem tetszene gondolom egy virsli zabáló izzat 150 kg s emberke. Szóval ez mind meg van összejöttök minden okés.És a nemi szerv mérete az baromság az igaz.....mindegy

Szóval ez mind meg van együtt vagytok, de történi valami és a férfi elvszeíti a munkáját. Próbál munkát keresni találni ebben a városban vagy országban amiről köztudott hogy lehetetlen ügy férfinak.Ha nincs pénz az mit szül ? Vitát! MIért ? Mert pénzből élünk! Ha a nőnek nem tudod megaddni azt ami az igenye pl fodrász vagy akármi, körmös, mi lesz belőle ? feszültség.......stb...

Majd a pali lesz az utolsó senki és a nő újra elkezd keressni dominánsabb férfit ( mert ugyani a domináns szónak az értelme ma már átalakúlt, mert már nem a nagy izmos erős férfi a domináns hanem a pénzes). A nőnek mi kell ?Biztonság ! Hogy kapja meg ? mondjam tovább ?

nekem is volt ilyen . amikor volt sok pénzem a nők idegyültek, amikor nem volt akkor eltüntek és ez értendő az inteligensre is és a nem annyira inteligensre is .

Nem elég hogy helyes vagyok vagy izmos és kocka has. ha nem dukál egy autó 27 éves korodban és egy ház amit vagy bérelsz vagy a tiéd, hiába nézel ki jól. És hiába vagy kedves, tisztelettudó, akármi még.. mert minden nő szar.ikrád... ennyi tehát akkor ez nem önző dolog ? ahoz hogy tiszteljek valakit ahoz azt ki kell érdemelni . nem kell bunkónak lenni, de hanyat sem kell esni a nőktől .

2010. jún. 11. 20:09
 22/24 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy volt olyan párom, akit mikor megismertem nem volt munkája, autója, és a szüleivel élt. (és 25 éves volt). És mégsem az általad leírt okok miatt szakítottunk, hanem mert elhanyagolt. És nekem még egy pasi sem fizetett sem fodrász, (körmösnél még nem is jártam), sem pedig bármi ilyesmit.

És elvileg igen, a pasinak ciki, ha a nő fizet, hát én már 2 olyan pasival találkoztam akikkel csak akkor lehetett szórakozni menni, ha én fizettem magamnak, és néha még nekik is. Na akkor most mondjam, hogy jajj, minden pasi ilyen? Mert mondhatnám. Tényleg nem lényeg a pénz, mert nem várom el, hogy bármit is fizessen nekem egy pasi, de az, hogy még én fizessek nekik is valamit, kicsit már túlzás szerintem. Hmm...

És én még sosem csaltam meg senkit sem, sosem néztem a pénzt, a méretet. Ezért aztán nem érzem jogosnak, ha rám is azt mondod, hogy r*bi vagyok. Nem személy szerint, de az összes nőbe beleesek. Vannak olyan ismerőseim ahol egyértelműen a pénz a lényeg a kapcsoltaban. De sosem fogom megérten, hogyan tud egy csaj elveselni mindennap egy olyan férfit, aki iránt alig érez valamit, és csak a pénze miatt van vele. De igazad van, lehet én gondolkodok rosszul, mert valahogy én sem találok hozzám való férfit pedig igazán nincsenek ilyen igényeim. Az a lényeg, hogy ne legyenek előítéleteid, előbb-utóbb csak találsz hozzád való nőt.

2010. jún. 11. 20:28
 23/24 anonim ***** válasza:
teljesen kopasz 20/L
2010. jún. 11. 21:54
 24/24 anonim válasza:

Kopaszra borotvált :D imádom

25L

2011. ápr. 13. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!