Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen hajstílust szerettek? Kopasz,1-2cm, kicsit hosszabb zselézett tüsi, hosszu vasalt haj, rasta?
köszi a tippeket
:)
miii ??? a tinik még normálisabbak sokkal! azokat még be lehet etettni hogy van pénzem és úgy du...om ahogy akarom. De az érett kifejlett példányok azok a leg ravaszabbak! Azok az érzelmeidbe férkőznek és úgy próbálják kicsalni a pénzed , és úgy tesznek érdekből mint ha élveznék a sexet, közben megcsal valami nagy büdös fa..u n i g g e rrel a f..sz nelő rin.gyója.
Ma a ribiség a divat és el is hiszik hogy milyen királyak. Közben mi férfiak akkorákat hahotázunk rajtuk miközben kihasználjuk őket, hogy csak na. Tessék itt a válasz hogy a jó palik miért a ronda nőkkel állapodnak meg. Mert a többi az mind egy büdös ri.banc.
az igazság mindíg kemény, és fájdalmas.....
-=)
"húzd vissza a beled" Igazán kultúrált megfogalmazás volt. Nő vagyok, és biztos nem hiszed el, de sosem érdekelt egyik páromnak sem, hogy mennyi pénze van, sőt, inkább én fizettem többet eddigi kapcsolataimban (nem vagyok pedig én sem olyan gazdag), az meg pláne nem érdekelt soha, hogy hány cm a f@rkuk. Csak az a lényeg, hogy külsőre szimpatikus legyen, egy hullámhosszon legyünk a fontos kérdéseket illetően, és komolyan gondolja a kapcsolatot, és szeressük egymást. És képzeld, csalódtam már nagyon nagyot, használtak már ki. És akkor most mi van? Nézzem k*csögnek életem végéig az összes pasit? Hát nem. Nem szabad általánosítani, mert nőkben és pasikban egyaránt van aki csak a pénzra hajt, vagy csak a külsőségekre ad. Ennyi.
És nincs igazad, mert képzeld, olyan pasival is összehozott már az élet, aki még az első és egyetlen randin sem próbált meg egy kicsit sem udvarias lenni, hanem önző volt, és b*nkó.
Ha 100 csajod volt és mind r*bi oké, de akkor sem voltál mindeggyik nővel, hogy mindre azt mondhasd, hogy r*bi!
És nem nem kellene így beszélned velem, mert én sem mondtam rád semmi rosszat, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!