Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen alakú nővel kezdenetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen alakú nővel kezdenetek?

Figyelt kérdés
[link]
2018. ápr. 2. 18:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
19%
#19 dehogy, csak azt kellene írnunk, hogy imádjuk a zsírdisznókat - bocs, “teltkarcsú nőket” -, rögtön jönnének a felpontozások... ;)
2018. ápr. 2. 21:48
 22/29 anonim ***** válasza:
14%
A pontozasok alapjan elmondhato hogy a zsirdisznohadsereg akcioba lepett. XXDD
2018. ápr. 2. 22:31
 23/29 anonim ***** válasza:
53%
Én nő vagyok és vékony. De megvédem mert attól h ijen lehet h nem tehet róla lehet h cukorbetegséggél küzd stb... Miért kell valakit ennyire lealázni. Biztos h vannak ojan férfiak akiknek ez tetszik. Ha nektek nem miért nézegették. Szexre jólenne de másra nem,meg egyszer kipróbálnád!! Nagyon durván kibeszélitek. Szerintem ezt szebben is lehetne írni. A disznóvágásosról pedig annyit h ne egyél disznót egyél gilisztát mert az neked bejön. Hogy lehet ennyire érzéketlen valaki?????
2018. ápr. 2. 23:50
 24/29 anonim ***** válasza:
44%
De igen, tehet róla, hogy egy telibevert dagadt disznó.
2018. ápr. 3. 01:57
 25/29 anonim ***** válasza:
47%
24: Bár azt válaszoltam, hogy nekem nem jönnek be, de azért te hallottál már a cukorbetegségről, vagy a pajzsmirigy problémákról, vagy a hormonális betegségekről? Mind eredményezhetnek elhízást, amit diétával és sporttal sem lehet leadni.
2018. ápr. 3. 02:00
 26/29 anonim ***** válasza:
40%

Ja, az összes dagadék szeret ezekre hivatkozni. :D Szegénykéim mind betegek.

Amúgy az sem igaz, amit írsz, ezeknél a betegségeknél is kordában tartható a súly megfelelő kezelés és diéta mellett, csak sokkal nehezebb, mint egy egészséges embernek.

2018. ápr. 3. 03:33
 27/29 anonim ***** válasza:
45%
26: Kordában tartható, de egy ideális súly sose fog összejönni.
2018. ápr. 3. 07:35
 28/29 anonim ***** válasza:
9%
Az inzulin adagolása napi 3 vagy 5 alkalom mivel nem termel a szervezeted inzulint ezért potólnod kell. Az inzulin hízlaló és nem lehet kordában tartani a sujodat mert ha eszel ha nem akkor is hízol az inzulintól. Pajzsmirigy hasonló csak ott a gyógyszerek és maga a pajzsmirigy. Én nem azt mondtam h minden elhízott nő cukorbeteg stb.....hanem azt h nemkel ijen durván reagálni,lélektani öket mert öket
2018. ápr. 4. 04:59
 29/29 anonim ***** válasza:
9%
Bocsi lélektani helyet leoltani akart lenni. Ezektől a szövegektől még a tab is megbolondult.
2018. ápr. 4. 05:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!