Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen alakú nővel kezdenetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen alakú nővel kezdenetek?

Figyelt kérdés
[link]
2018. ápr. 2. 18:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
36%
Ember minek kérdeztek ha negatív választ nem tudtok elfogadni? Ha egy ember szubjektív véleményére kérdeztek rá akkor azt tessék elfogadni akkor is ha nem tetszik. Vagy tartsátok magatokban a kérdést ha féltek a csalódástól.. Miért írjam azt hogy persze minden álmom dugnám reggeltől estig ha egyszerűen az az igazság hogy gusztusom nem lenne még csak hozzáérni sem egy ilyen kövér nőhöz??
2018. ápr. 2. 18:48
 12/29 anonim ***** válasza:
36%

Azért én ilyen húsos nem voltam, viszont terhesség alatt kB 5 kilót híztam. Szülés után a hormonok változtak és jó sokat fogytam.

Ismerek pár olyan pasit (akik jól is néznek ki), akiknek ez az alak még elfogadható, ha amúgy minden stimmel.

Ízlések és pofonok.

2018. ápr. 2. 18:54
 13/29 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
50%
Attól függ, milyen magas. Ha olyan kis alacsony 150 centis golyócska, az nekem nagyon tetszik. Viszont ha 185 centi magas melák, az nagyon nem jön be.
2018. ápr. 2. 19:06
 14/29 anonim ***** válasza:
33%
Nem.
2018. ápr. 2. 19:18
 15/29 Noren1989 ***** válasza:
0%
Hát, ahogy betöltött a kép, megfogalmazódott bennem egy aztaqrvap1csábaminekkattintottamide-típusú érzés.
2018. ápr. 2. 19:23
 16/29 anonim ***** válasza:
21%
Anno kezdtem, mert idealista voltam, hogy húúú nekem nem számít a külső... aztán megtanultam, hogy a külső megfog, a belső megtart. Ismerek olyat, aki szereti a duci nőket, én nem tartozok közéjük.
2018. ápr. 2. 19:26
 17/29 anonim ***** válasza:
41%
Nem, nő vagyok amúgy is. Igazából ha így néz ki, ilyen szép a bőre meg minden akkor szerintem nem gáz. De valószínű hogy szerkesztett fotó, mert az ilyeneknek többnyire nagyon durva undorító narancsbőrük is van meg ilyenek.. az az igazán visszataszító. Meg a lógó csöcs. bár gondolom az a férfiaknak nem jelent gondot,meg lehet szép is ha nem lóg (csak ilyennek lóg, ált.). de én szívesebben vagyok kisebb darab kisebb cicivel, meghalnék ha ekkora lennék.. meg ha nőben kéne megmondani mi tetszik, akkor is azt mondanám hogy kicsi alacsony vékony cuki. amúgy abban is egyet értek amit előttem irt valaki, ha ilyen kis alacsony a csaj és úgy dagibb az még nem feltétlen csúnya de egy nagy debella magas az már nagyon :D
2018. ápr. 2. 19:34
 18/29 anonim ***** válasza:
14%
Túl kövér
2018. ápr. 2. 19:39
 19/29 anonim ***** válasza:
23%
Akárki akármit ír mindenki le van pontozva😂
2018. ápr. 2. 20:01
 20/29 anonim ***** válasza:
14%
#19 Ezért most lepontozlak. :D
2018. ápr. 2. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!