Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik korosztályn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik korosztálynak tetszem ha egyáltalán tetszem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

22 éves leszek nyáron bár sajnos ez nem igazán látszik rajtam. Tetszettem már több típusú csajnak is de valahogy még sincs önbizalmam. Arra lennék kíváncsi hogy melyik az a korosztály akinek tetszenék illetve mit gondoltok rólam? Természetesen nők válaszát várom és ha lehet életkorral.

[link]

2018. ápr. 2. 15:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Átlagos, egyáltalán, kicsit sem csúnya, 15-18 évesnek nézel ki. Ehhez +- 2 év reális.
2018. ápr. 2. 16:06
 12/24 anonim ***** válasza:
#11 arról senki se tehet hogy milyen a tekintete, ne az alapján ítélj meg valakit vagy válassz párt :D
2018. ápr. 2. 16:14
 13/24 A kérdező kommentje:
Sajnálam ha így látod. Sajnos nem igazán szeretek mosolyogni. Pedig páran mondták hogy jól áll
2018. ápr. 2. 16:15
 14/24 anonim ***** válasza:

Pár évvel fiatalabbnak tűnsz, a hajviselet nem áll jól ez a fazon szerintem neked plusz mégjobban fiatalít. De helyes vagy amúgy, jó arc szerintem. Mosolyogj többet. Korosztályod akinek bejönnél szerintem.

40/n

2018. ápr. 2. 16:17
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem vagy csúnya,de ez a "oldalt lenyírva,fejed búbján meg torony" stílusú haj nem igen áll jól rajtad + nagyobbítja a homlokod.

Nekem speciel nem jössz be,de a 15-20as korosztálynak biztos jól lennél.

22/L

2018. ápr. 2. 16:28
 16/24 anonim ***** válasza:

Hogyhogy nem tehet róla? Egy művelt embernek ritkán van baltával faragott arca. Személy szerint a párválasztáson is túl vagyok: okos tekintetű embert választottam.

A mosolygás és az okos tekintet között semmi összefüggés nincs.

2018. ápr. 2. 16:38
 17/24 anonim ***** válasza:

Ez is csak egy sztereotípia hogy az arc tükrözi a személyiséget

Sokszor valóban igaz ez, de legtöbbször amúgy nem

Nekem mondjuk elég komoly, tényleg komoly poker arcom van, és tény hogy nem nevetek minden baromságon, mivel szimplán nem vagyok hülye, de amúgy nem vagyok egy hú de komoly ember aki egy viccet se ért

Szeretek viccelődni, nevetni, de csak ésszel :D

Találkoztam már olyannal akinek az a tipikus bunkó tekintete volt, de mint később kiderült, rohadt kedves egy ember volt, buszon azonnal átadta a helyét egy idős nőnek önként, később segített neki leszállni

Senki se tehet arról hogy olyan az arca amilyen

2018. ápr. 2. 16:47
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem akarnám offolni a témát, de totál összefüggéstelen, amit írsz. Én okos tekintetről beszéltem, te meg előjöttél azzal, ki mennyire kedves, meg a pókerarc ellenére szeret is nevetni, meg nem is. Ez hogy jön ide? Nulla köze van ahhoz, amit írtam. Én se vagyok egy kedves jelenség, de a szememből értelem sugárzik. A kérdezőnek meg nem igazán (ne vedd sértésnek, Kérdező, pár kép alapján mondom csak, lehet, hogy kulturált, értelmes fiú vagy). Én erről írtam. Te meg tök másról.

2018. ápr. 2. 17:04
 19/24 anonim ***** válasza:

Te magad mondtad hogy egy művelt embernek ritkán van buta arca

En erre írtam egy példát amivel megcáfoltam ezt, nyilván sokszor igaz ez, de nem mindig

Utána csak felhoztam magamat is egy példának

Egyáltalán nem tértem el a tárgytól

És ha már itt tartunk egy okos tekintet mögött is könnyen állhat egy primitív suttyó

2018. ápr. 2. 17:11
 20/24 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen rendben vagy. Bár nekem nem vagy az esetem. Fiatalabbnak néztelek, jóval fiatalabbnak. x_x

23/N

2018. ápr. 2. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!