Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak tényleg mindenről a szex jut az észébe vagy ez olyan izgató lenne?
Ilyen "poénokkal" tele van a padlás, nekem szinte csak női kollégáim vannak és ők is ilyenkkel "vicceskednek"...
Én nem tartom viccesnek ezt, az ilyesmi csak az emberre és a párjára tartozik, idegenekkel, kvázi-haverokkal nem nagyon kellene ilyesmivel viccelődni.
Addig örülj amíg a pasik ilyenek. Nem indulnak be ennyire a férfiak sem, egyik sem fogja kőkeményen álló penisszel figyelni ahogy rázod a kakaót, ez csak egy kis flört.
Aki meg az ilyen mondatokon is fennakad az elég sótlan ember lehet.
Az előző munkahelyemen volt egy szitu, szinte vaksötétben nem találtam bele a kulccsal a zárba elsőre az egyik alagsori raktárhelyiségben, és a kolléganőm megjegyezte, hogy "hmmm, biztos baj van a lyukérzékkel". Röhögtünk egyet.
Nem is értem, sok álszent nő miért csinál ezekből az oda-vissza viccelődésekből problémát. Mellesleg a szex ugyanúgy az élet része, mint az étkezés, vagy az alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!