Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátomnak mindenről a szex jut eszébe.
Meg egyfolytába a szexről beszél. Kicsit ciki... Szóltam neki, hogy egy leállhatna ezzel valahogy, de semmi nem változott. Egyéként nem feküdtünk még le.
15/L
Fenyítsd be, hogyha így folytatja, még a tapizást is betiltod neki. Ellenben ha megváltozik, akkor még esetleg szexről is lehet szó a távoli jövőben!
Hidd el, soha többé nem lesz vele gond! :D
2 kérdés: Mennyi ideje ismeritek egymást és mennyiben váltod ki Te ezt benne a viselkedéseddel/öltözködéseddel?
Mert vagy egy szoknyavadász, akinek csak 1 éjszakára kellesz, és/vagy Te is ludas lehetsz benne, hogy ezt váltod ki belőle, de ha zavar, akkor tedd meg a megfelelő intézkedéseket több síkon. Legyen ennél több tartalma a kapcsolatotoknak, ha erre nem hajlandó, akkor dobjad, mert később megbánod úgyis, ha engedsz neki akaratod ellenére. Mindenesetre legyen egyértelmű a helyzet a számára és ne kezdj el kétszínű taktikázást, hogy jó is, hogy kíván meg nem is, mert az csak egyre feszültebbé teszi a kapcsolatotokat és nem lesz túl jó vége.
Utolsó válaszoló :
kb. 5 éve ismerem
és nem tudom mivel váltom ki belőle ezt, a mellemet se szoktam úgy kirakni satöbbi ha érted mire gondolok :D
Tehát 10 éves korod óta ismeritek egymást? Akkor meg kamaszodtok mindketten és itt a tavasz, ennyi, ez esetben enyhébb az ítélet. :)
Döntsétek el, hogy mit akartok egymással, 15 évesen azért nem kell még lefeküdni, de ha szeretitek egymást és mindketten benne vagytok, csinálhattok pár enyhébb de jó dolgot egymással, várva az időt, amikor elég érettek elsztek a még további lépésre. A lényeg hogy ne csináljatok olyat, ami az egyikőtöknek nem jön szívből, de ha hosszan együtt akartok maradni (meg egyébként is), akkor későbbre is hagyjatok még jó dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!