Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz, ha azért keresek női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha azért keresek női lakótársat pesti albérletbe, hogy majd vele összejöjjek?

Figyelt kérdés

Hamarosan Budapestre tervezek költözni karrierépítés miatt, és habár megtehetném, hogy egymagam fenntartsak egy egész lakást, de mégiscsak anyagilag kifizetődőbb lenne közösen lakni valakivel - az albérletet nagyon kidobott pénznek tartom: olyasvalamiért fizet az ember, ami soha nem lesz az övé. Ezt a fajta pénzszórást próbálnám minimalizálni azzal, ha valakivel közösen bérelnék. Viszont akárhogy is gondolkodom, az egyetlen ember, akivel hajlandó lennék közösen lakni, az egy olyan nő, akivel több is van köztünk.

Már jó régóta nincs barátnőm és nem is vagyok az a típus, aki egyhamar bárhol talál magának egyet, mert elég különc vagyok, zárkózott, és nagyon válogatós. Viszont jó lenne valahogy most már így két legyet egy csapásra megoldani. Így lakótárskeresés ürügyéből próbálnék szerezni magam mellé valakit, akire aztán majd lecsapnék, ha tudok - és időközben kiderül, hogy egy hullámhosszon vagyunk-e.

Mi erről a véleményetek, hogyan kellene megközelítenem ezt az egészet?

2018. ápr. 1. 22:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem csak hogy gáz de a nő szemszögéből nézve igencsak ijesztő. Ne legyél már ilyen ignoráns a nők helyzetére. A legtöbb nő ezerszer meggondolja, hogy egy férfi közelébe menjen, nem hogy még együtt is lakjon egy idegennel mert sajnos a tapasztalatok erre tanítják őket. Te mondanád a lányodnak vagy a kishúgodnak, hogy költözzön össze egy idegen pasassal? Szerintem nem.

Másrészt elég kiábrándító és számító vislekedés is. Szerintem a legötbb ember nem azért akarja, hogy vele legyenek mert segít kifizetni a bért ja és mellesleg még be is jön neki...

2018. ápr. 2. 18:28
 22/22 anonim ***** válasza:
Ja és már az is elég sokat mond el a hozzáállásodról, hogy az nem zavar ha esetleg hazudsz a nőnek, becsapod, hanem az, hogy akkor nem fog sikerülni amit eltervezel...
2018. ápr. 2. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!