Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha azért keresek női lakótársat pesti albérletbe, hogy majd vele összejöjjek?
Hamarosan Budapestre tervezek költözni karrierépítés miatt, és habár megtehetném, hogy egymagam fenntartsak egy egész lakást, de mégiscsak anyagilag kifizetődőbb lenne közösen lakni valakivel - az albérletet nagyon kidobott pénznek tartom: olyasvalamiért fizet az ember, ami soha nem lesz az övé. Ezt a fajta pénzszórást próbálnám minimalizálni azzal, ha valakivel közösen bérelnék. Viszont akárhogy is gondolkodom, az egyetlen ember, akivel hajlandó lennék közösen lakni, az egy olyan nő, akivel több is van köztünk.
Már jó régóta nincs barátnőm és nem is vagyok az a típus, aki egyhamar bárhol talál magának egyet, mert elég különc vagyok, zárkózott, és nagyon válogatós. Viszont jó lenne valahogy most már így két legyet egy csapásra megoldani. Így lakótárskeresés ürügyéből próbálnék szerezni magam mellé valakit, akire aztán majd lecsapnék, ha tudok - és időközben kiderül, hogy egy hullámhosszon vagyunk-e.
Mi erről a véleményetek, hogyan kellene megközelítenem ezt az egészet?
Még mindig jobb mint egy "gyakoris" lány eszmefuttatása.
Igen, ez a probléma, hogy ha nem mondom meg, rosszul sülhet el, mert vagy levágja magától, vagy valakit majd felhoz magának a szomszéd szobába...
De ha már eleve úgy nyitok, hogy lakótársak extrákkal, azt elég gáz lenne így közölni előre... :D Most ahogy elképzeltem egy ilyen online hirdetést. Nem is tudom, hogy az albérletek hirdetéséhez, vagy társkereső oldalra kellene kitenni, mindenesetre elég nevetséges lenne mindkét helyen. :)
Kérdező,én vagyok a 8-as és aki pasiban különc,de jóképű,az nem jut el idáig,hogy azért keressen lakótársat,hogy csaja legyen.
Keress valami társas hobbit,járj el és akkor lesz onnan barátnőd,amikor nem várod.Lehet akár küzdősport is,azt is nagyon sok nő űzi,jobbnál jobbak (is),ráadásul.
Rettentő gáz.
Egy nő, ha már ott van, hogy ketten beköltözzön egy hetero férfival (aki nem a párja), nagyon kétségbe lehet esve, szóval ronda kihasználás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!