Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pesti csajokkal érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Madara89 kérdése:

Pesti csajokkal érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem rég költöztem fel pestre de eddig csak rosszat halottam a főárosi nőkről szerintetek van alapja ennek? Toábbá nem igazán vagyok olyan jó ember ismerő mit kellene néznem egy nőn hogy eldöntsem kurv-a e? Nem mindig tudom eldönteni.
2016. okt. 9. 11:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Èrdemes. Attòl mert valaki fővárosi, még lehet jò. Ahogyan a vidèkiek sem mind bunkók. Belefuthatsz riba*c csajokba, normàlisakba is. Ugyanùgy ahogy vidèken.
2016. okt. 9. 11:44
 2/10 anonim ***** válasza:
28%

Nem igazán,még sokkal flegmábbak és bunkóbbak mint a vidékiek...

És sokkal felszínesebbek is,itt tényleg csak az van nyeregben Pesten,aki tökéletes genetikával született,és jóképűnek született.

A többi csak ki van nevetve,megalázva...

25/F

2016. okt. 9. 12:28
 3/10 Beviz Elek ***** válasza:
90%
Eszembe sem jutna egy nagyvárosi csajjal kezdeni.
2016. okt. 9. 12:34
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Én, éltem ott jó pár évet, de normális kapcsolathoz, egyel sem találkoztam. Dugni lehetett őket, de nem tudtam volna egyel sem, komoly kapcsolatot elképzelni.
2016. okt. 9. 12:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Én is igy gonolom én inkább egy falusi csajjal ismerkednék nem tudom mennyi normális van fent de szerintem nagyon elenyésző szám lehet.
2016. okt. 9. 12:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem érdemes!Itt csak megaláznak és semmibe vesznek.Annyit érsz a szemükbe mint egy fél szál cigi vagy még annyit sem.

Kivételt csak akkor fogsz találni ha jócskán leadsz az elképzeléseidből ha te egy 7-8 vagy akkor be kell érned egy 4-el.Sok szerencsét barátom az új életedhez.

2016. okt. 9. 13:13
 7/10 anonim ***** válasza:

hülyeség.. mindenki más.

Pesten viszont azért jó ismerkedni, mert számtalan sok a látnivaló - könnyebb a közös program lehetősége, és mint ilyen közös élmények, szorosabbra fűzhetik a kapcsolatot :)

2016. okt. 9. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:

"Én, éltem ott jó pár évet, de normális kapcsolathoz, egyel sem találkoztam."

A kapcsolathoz 2 ember kell. Te talán tökéletes vagy?

"Dugni lehetett őket" - Ilyen csajok vidéken is vannak, nyílván aki hagyja magát az első 1-2 randin, az nem komolyat keres.

2016. okt. 9. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:

"Én is igy gonolom én inkább egy falusi csajjal ismerkednék nem tudom mennyi normális van fent de szerintem nagyon elenyésző szám lehet."

Ilyen gondolkodással valóban esélytelen lennél. Tudod egy nagyvárosban felvilágosult emberek élnek, nem betokosodottak mind amilyenek a vidékiek jelentős része. Mondom mindezt vidékiként. Nyiss a világ felé és a világ is nyit feléd. De ti nem is akartok. Úgy persze hogy csak rosszat kaptok.

2016. okt. 9. 18:10
 10/10 Wastooh válasza:
Budapesten minden nő egy köcsö.g nagykép.ü büdü.s riban.c Felszinesek,anyagiasak,nagyképüek siralmas hogy itt tartunk.
2016. okt. 12. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!