Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 18-25 éves nők közt már nincs aki komoly kapcsolatot akarna miért?
"# 19: Az ilyen szövegeket olyan jó olvasni olyan férfiként (srácként?), aki nem jár bulizni, nem érdeklik az egyéjszakások, ám megbízható jellemű és komolyat akar, csak éppen esélyt sem kap senkitől, mert nem elég divatos/jóképű/szociálisan túlfejlett (megfelelőket aláhúzni).
Hmm, hmm. Valami zavar van a Zerőben, az bizonyos."
Olyan lányként írtam, akinél nem próbálkozik senki (nem, nem "csak nem veszem észre, mert csak a gazdagkigyúrtbéemvés kell", ha próbálkoznának, azt észrevenném), mert nem járok bulizni, visszahúzódó vagyok, nem vagyok feltűnő (nem sminkelek, nem teszem ki mindenem stb.), nincs sok barátom. Nem utasítok el/alázok meg hobbi szinten napi 10-15 pasit, mint ahogy itt sokan képzelik egy lány életét. Eddig két fiút utasítottam el életemben. Egy visszafogott, normális, komoly lányra sem vevők a férfiak a 20-30 éves korosztályban, elvesznek a primitív tömegben a normális emberek.
#22 de bizony hogy vevők, engem soha nem vonzottak különösebben a nagydumás szelfihercegnők, és nem vagyok egyedül. De egy olyan nő próbálkozott be nálam, és álomszerű külseje volt, és úgy tűnt éppen le akar állni a hercegnő stílusról, és megállapodna egy ahogy ő fogalmazott "egyszerű kedves, normális pasi aki nem vetít" mellett.
De aztán inkább játszmázott, lehúzott átvert, miközben visszament a nagydumás, vetítős (amúgy apuci pénzéből menőautózó, lakásozó) exéhez, aki a papírforma szerint néhány hónappal később ÚJRA dobta a lányt :) de vigasztalónak még én is jó vagyok, persze már max csak szexpajtiként, és hallgatóságként...
És most is a a visszahúzódó, "rejtett" lányokra figyelek fel igazán, csak hát egyrészt nehéz őket jókor elkapni, megközelíteni. Most is egy hasonló lányismerősömről álmodozom, akivel már 2 éve kerülgetjük egymást, és már többen mondták, hogy annyira látszik köztük az összhang a baráti összejöveteleken "izzik közöttetek a levegő", miért nem randizunk már... és van tökéletes randiprogram, ami mindkettőnknek tetszene, csak az időjárás nem igazán alakul hozzá...
#23 nem kell kapcsolatban lennem vagy ismerkednem ahhoz, hogy lássam, hogy így van. Lehet, hogy csak azért ilyen komolytalan fiúkat ismerek/látok, mert egyetemista vagyok és egyetemen kell "kiélni magad" meg mittudomén, senki nem akar még megházasodni vagy még csak komoly kapcsolatban lenni sem (ez a lányokra is vonatkozik). Elég végignézni a csoporttársaimon, ismerős fiúkon, családtagokon, barátokon, hogy lássam, hogy nem ugyanazt a fajta kapcsolatot keressük. Nem azt írtam, hogy mindenki ilyen, csak azt, hogy a komoly kapcsolatot kereső, elköteleződni hajlandó, normális férfiak száma szinte elenyésző a kamaszként élő, buliból-buliba, nőről-nőre járó, magukat kiélni akaró fiúk mellett.
#24 tudom, hogy vannak ilyen srácok is, csak sajnos nem ez a többség.
Mindegy, nem sajnáltatni akarom magam, mert tudom, hogy találhatnék magamnak párt, ha nagyon igyekeznék. Csak egyszerűen ehhez jelenleg nincs időm/kedvem, más tölti ki az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!