Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai 18-25 éves nők közt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai 18-25 éves nők közt már nincs aki komoly kapcsolatot akarna miért?

Figyelt kérdés
A nők 80% ának 18-25év közt már tetkója van, komoly kapcsolatot nem akar, nincs jövőképe.. Mi lesz ezekkel később? 23-25évesen már a jövőt kellene építeni, nem a hülyeséget. Azt vettem észre, hogy nem érdekli őket. Mi a magyarázat? Mai nap az a menő, hogy facebook, hány Like van a prof képen, milyen smink legyen, hogy lőjjek egy szelfit milyen ruciban stb..

2018. márc. 31. 00:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, hogy jön a tetkó a komoly párkapcsolathoz? Wtf?
2018. márc. 31. 04:40
 12/26 anonim ***** válasza:
96%

Azt tudom, hogy én miért nem. De a többiek névében nem nyilatkozok.

Nem akarok megunt feleség és egyedülálló anya lenni.

Ennyire egyszerű.

Nem látom, hogy lenne értelme komoly kapcsolatnak. Csak én húzom a rövidebbet. Mindenhol ezt látom. Nem egy, nem néhány esetben: mindig!

A nő körbeugrálja a férjét, a se.gge ki van nyalva. Kisbaba mellett fitness, diéta, hogy jól nézzen ki. Természetesen saját keresetből, mert nehogy már élősködjön. Nem alszik, nem pihen, hogy minden elvárásnak megfeleljen.

Aztán megkapja 5 év után, hogy a szomszéd 16 éves lányának feszesebb a puncija, mint az asszonynak ellés után. Lehet takarodni a gyerekkel.

Utána is mindenki lenézi, mert minek szült ilyennek. De csak "ilyenek" vannak.

Úgyhogy kösz, kihagyom, hogy tönkretegyem az életem egy év boldogságért.

Inkább élem az életem, bulizok, utazgatok. Célom van: karrier és anyagi jólét.

Pasizok, szexelek, elvagyok velük. De még egyetlen olyannal nem találkoztam, akivel el tudom képzelni, hogy megállapodjak.

A 40 alattiak olyanok, mint a kamaszok, a 40 felettiek házasok vagy elváltak, de mind másik nőt hajt az élettársa mellett. De legalább már öregek is.

Kösz, kihagyom, hogy mossam a gatyájukat. Nem ez az életcélom.

A gyerekvállalásról lemondtam. Lassan ki is futok az időből.

2018. márc. 31. 07:01
 13/26 anonim ***** válasza:
9%
#13 jössz kefélni? :)
2018. márc. 31. 07:09
 14/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem ez az életcél. Ha sikerül egy komoly kapcsolat, remek, ha nem hát nem. Statisztikák mutatják, hogy ez a korosztály többet dolgozik és kevesebbet szexel és drogozik mint az előző generációk.

A magam nevében tudok csak beszélni nyilván 20 évesen, komoly kapcsolatom van 2 éve, azelőtt pedig buliztam keményen, amiben benne voltak fiúk is, sőt lányokkal is lefeküdtem. Mentem minden meghívásra mindenhova. És ezzel is építettem a jövőmet, megismertem csomó embert, akik ha nem is életre szóló barátságok, nem lennék ott ahol vagyok kapcsolati tőke nélkül.

A mostani barátom volt az utolsó egyéjszakásom, azóta 500+ éjszakás a kalandom vele:)

A Facebook egyébként halott. Szépnek lenni és foglalkozni a külsőnkkel teljesen rendben van. Mint ahogy a tetkók is (nekem is van jópár, a barátomnak is, aztán sikerült valahogy mégis közös életet összehoznunk).

Törődj a magad dolgával és olyan típusú lányt keress, akivel boldoggá tudnátok tenni egymást.

2018. márc. 31. 08:41
 15/26 anonim ***** válasza:
53%

"Pasizok, szexelek, elvagyok velük. De még egyetlen olyannal nem találkoztam, akivel el tudom képzelni, hogy megállapodjak."

Lehet, hogy a kettő közt van összefüggés...

2018. márc. 31. 10:09
 16/26 A kérdező kommentje:

Sokak félre értelmezték a dolgokat na mindegy. Arra gondoltam leginkább mint mindenki szülei pl: akik már 45-50évesek, ők már 22-25-26 évesen tudták a jövőképet maguk előtt, mi hogy lesz.. Persze mindenki eljárt bulizni ezzel semmi gond nincs. A gond az az,hogy a mai fiatalok nem akarnak semmit, nők terén legyen gazdag a pasi, járjon jó autóval, hogy én a Pistikével járok nézmár milyen autója van. Ez életcél? :D Amint mondtam az ilyen nő egy kr.va, egyszer meg és dobni kell ezzel előre nem mész. Illetve a mai nők elvárják, hogy ki legyen nyalva a seggük vidd plázába, ide-oda őket mert épp KEDVE VAN HOZZÁ. Erre én ismerek is személyt. Ez mire jó?

Vannak férfiak is persze akik így bánnak a nőkkel akiket írtatok,hogy kihasználják, gyereket csinálnak neki, utána új nő után futkosnak. Csak az egy jó hülye ember,ha nem venné észre magát, mert az a nő biztos, hogy nem lépne félre mással, mivel ki tart a párja mellett, látszik is ha nem akkor már rég lépett volna nem így van? Valaki(k) később veszik észre ezt, és már ott járnak, hogy belesavanyodnak és nem képesek új kapcsolatot létesíteni mert ezt kapják újra, azt hiszik. De ezzel teljesen egyetértek.

2018. márc. 31. 10:21
 17/26 anonim ***** válasza:
62%

Most nem azért, de neked mi közöd ahhoz, hogy hogy akarják élni az életüket? :D Ki vagy te, hogy beleszólj?

Amúgy nagyon is van jövőképe az értemesebb lányoknak, tanulnak, dolgoznak, csak talán épp kapcsolatra nem vágynak még. Ha így jól érzik magukat, akkor éljenek így. Amúgy a férfiakról is ugyanez mondható el kb 30 éves korukig, utána meg lehet megházasodnak, de úgyis csalják összevissza a párjukat.

2018. márc. 31. 10:38
 18/26 anonim ***** válasza:
A férfiak (inkább fiúk) között sem nagyon van olyan, aki bármi komolyat akarna. Ez inkább generációs jelenség, nem csak a nők vannak így. Úgy vannak vele, hogy most megismertem a Julcsit, jó vele egyelőre, de semmi garancia nincs arra, hogy jövő héten már nem a Marcsit fogja hajtani, mert neki feszesebb a segge. Közben a férfiak is ugyanúgy járnak bulizni, felszednek ezt-azt egy éjszakára. Én a magam részéről képes lennék elköteleződni egy férfi mellett, akár az egész életemet is leélni vele, de kár is azzal áltatni magam, hogy van még olyan férfi, aki ugyanerre képes lenne. Nem kell olyan kapcsolat, amiben teljes bizonytalanságban vagyok, mert tudom, hogy ha egyetlen egyszer hibázok, az már elég ahhoz, hogy kibaxon és új nőt találjon magának. Szeretnék gyerek(ek)et is majd, de ha csak olyan pasit találok, aki 1-2 év múlva kidob vagy megun vagy szeretőt tart mellettem, akkor inkább nem, kösz. A párkapcsolat nem feltétele a boldogságomnak, nem fogom odaadni magam bárkinek, csak hogy "legyen valaki", egyedül is ugyanúgy elvagyok. A korombeli fiúkat csak a bulizás érdekli és az, hogy minél több csajt megdugjanak, úgyhogy egyelőre inkább hanyagolom a párkapcsolat témát. Talán mire ott tartok majd, hogy már vágyok egy párra, családra, akkor marad nekem pár 2-3 gyerekes, elvált harmincas pasi, aki pár nőt felcsinált innen-onnan és hajlandó lenne velem is végigcsinálni a dolgot vagy olyanok, akik 15 éve fűvel-fával összefekszenek, de "hajlandóak lennének már megállapodni", de inkább őket is kihagynám, egyrészt mert ha a volt párjukkal, feleségükkel képtelenek voltak 2-3 évnél tovább együtt maradni, akkor velem sem fog működni a dolog, másrészt nem akarom mások gyerekét nevelni.
2018. márc. 31. 11:48
 19/26 anonim ***** válasza:
17%

Mert sza rnak a világra, gondolják majd találnak egy pénzes pasast aki eltartsa.

21F

2018. márc. 31. 11:56
 20/26 anonim ***** válasza:
8%

# 19: Az ilyen szövegeket olyan jó olvasni olyan férfiként (srácként?), aki nem jár bulizni, nem érdeklik az egyéjszakások, ám megbízható jellemű és komolyat akar, csak éppen esélyt sem kap senkitől, mert nem elég divatos/jóképű/szociálisan túlfejlett (megfelelőket aláhúzni).

Hmm, hmm. Valami zavar van a Zerőben, az bizonyos.

2018. márc. 31. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!