Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te jó ég, a külföldiek mit gondolhatnak a magyar nőkről?
A helyzet az, hogy ilyen lányokat rendkívül ritkán látni a való életben. A lányok/nők csak rendkívül apró százaléka csinál magából műnőt, de mégis őket mutogatja a gugli. A kérdés: miért? A válasz az lehet, hogy ez kell nektek. Aki nőkről keres képeket az általában nem azt akarja látni, ahogy "tizenkettő egy tucat" nők élik a mindennapi életüket, de még csak azt sem, ahogy nők szolid sminkben, kardigánban pózolnak, hanem azt, amit te belinkeltél.
Ez nem a nőkről állít ki bizonyítványt. Mindenhol vannak ilyen nők, és minden ilyen nőre jut egy hasonló fuckboy, + még egy incel is, aki szórakozóhelyek mosdójában veri ki magának. Ez a keresési eredmény arról árulkodik, hogy minek nézitek a nőket.
A 10-esről most nekem nem egyértelmű, hogy az rám vonatkozott-e, vagy valamelyik válaszolóra, de ha nekem szólt, akkor mondom, nő vagyok, szóval láttam puncit. :D
Azért írtam ki mert engem megijesztettek a képek elsőre, mert nem ilyennek látom nőismerőseimet, magamat... De látom más városoknál is ilyeneket dob ki.
Draga. A magyar nok 20 es 100 kozott vannak.
A foton 20-24 lanyok vannak.
Ha másképp keresel rá, máris más a helyzet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!