Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele vágjak? Magyar cigány.
Figyelt kérdés
Feltűnt a gyermekkori szerelmem. Ő oláh cigány. Imádtuk egymást, de a családom miatt szakítottunk,az ő családja szeretett. Most 15 év után újra feltűnt csak már vannak gyerekek is. Mindketten egyedül neveljük őket. Szerintetek merjek bele vágni? Úgy érzem kaptam még egy esélyt,de félek.2018. márc. 1. 07:07
1/15 anonim válasza:
Ne haragudjál meg de az ilyen nem szülő, pont azt kellene néznie hogy te boldog legyél, az hogy te egy roma származású lányban találtad meg a boldogságot az már legyen már a te döntésed, ne mások írányitsák az életedet. Nagyon nagy marha voltál ha meg volt az összhang és komolyan szeretettek egymást akkor nem szabadott volna hagyni, hogy más beleszóljon
2/15 A kérdező kommentje:
Igen egész életemben bántam,nagyon sokat gondoltam rá.Jaaa és én vagyok a nő.😃
2018. márc. 1. 07:42
3/15 anonim válasza:
Cigánnyal soha, semmilyen körülmények között!
4/15 anonim válasza:
Vágjál, csak éleszd meg előtte jól a kést, hogy ne trancsírozás legyen. Ha annak idején összejöttök, most nem lenne meg a gyereked. Elcserélnéd bárkire?
5/15 A kérdező kommentje:
Utolsó,nem értem miért kellene a gyermekem le cserélni?Vagy mindenki aki párt talál le cseréli a gyerekét?Én ezt nem is értem.
2018. márc. 1. 08:07
6/15 anonim válasza:
Én sose jönnék össze cigány pasival és nem azért mert rasszista vagyok. Teljesen más a kultúrájuk. Sok magyar nő bánta meg. Én a helyedben meggondolnam 100x...
7/15 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom a cigány szokásokkal.Sok magyar lányt ha úgy nevelnének nem a diszkoban veszítenék el a szüzességüket,és sexelnének fűvel-fával.Sajnos ez jellemző a lányokra manapság.
2018. márc. 1. 08:50
8/15 anonim válasza:
A te életed, a te döntésed...én cigánnyal nem állnék össze. Nem rasszizmus miatt...más szocializáció, más értékrend, stb.
9/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Gondtoltam le írom,hogy a kedves "nagy első szerelmem" átvert.Kb.1 hétig járt hozzám,aztán egyszercsak nem írt,nem keresett.Én nem írtam rá,nem alazkodom meg még jobban.Hát ennyi volt.:/
2018. márc. 15. 18:59
10/15 anonim válasza:
Szerencséd volt, hogy ennyivel megúsztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!