Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a kapcsolat még menthető?
Barátommal 2,5 éve vagyunk együtt, másfél éve közös albérletben lakunk,iskolaidőben 4 napot együtt töltünk, hétvégére pedig haza megyünk mindketten vidékre.
Egyre jobban kezdenek kiéleződni sajnos közöttünk a különbségek,állandó 2-3 vitaforrás nálunk: a macskám, az ő dohányzása és a szexuális életünk.
Van egy 5 éves brit cicám, nagyon a szívemhez nőtt,családi okok miatt fel kellett hoznom magamhoz a panelba,barátom nagy nehezen belement, hogy hozzánk költözhessen, így ő is itt lakik velünk, de a barátom utálja(sosem volt háziállatuk, gondolom innen ered az egész), állandóan piszkálja a macskát,én meg rászólok, hogy hagyja békén, és akkor egyből megy a vita, hogy én a macskát jobban szeretem, mint őt. Többször megkért már, hogy adjam el vagy ajándékozzam el,de nem vagyok hajlandó lemondani róla.. (Szerintem ezt megértik, akiknek van állatuk)
Másik gond: Amikor összejöttünk, csak akkor cigizett, amikor ivott( ekkor én is szoktam), addig nem is zavart a dolog. De kb 1 éve már napi szinten alapból elszívott jópár cigit, ráfogta már az iskolára, stresszre..Plusz neki nagy hobbija a horgászat, van saját stégje, ott is az a szokásuk a haverjaikkal, hogy cigiznek.. Szóval emiatt úgy gondolom, hogy esélytelen , hogy leszokjon.. Addig eljutottunk, hogy amikor velem van, akkor nem dohányzik, de aztán hazamegy és egész héten csinálja.. Nekem ez nagyon bántó, ez teljesen úgy érzem, hogy átver.
A szexszel pedig az a gond, hogy kb heti 1x van kedve hozzám.. Eddig mindig arra fogta, hogy vizsgaidőszaka van, tanulnia kell, fáradt, korán kel, stb.. Most 1 hónapja teljesen ráér minden nap, de így is csak heti 1x jut rá idő, ő nem is nagyon kezdeményez, csak 2 hetente egyszer kb. Már az is baj, hogy én este 10-11kor szeretném, ő pedig reggel vagy délután, mert ilyenkor is már fáradt.. Van igazából, hogy megbeszéljük ezt, és utána minden olyna, mint a kapcsolat elején, de hamar visszaáll ez a semmilyen állapot.
A kapcsolatunkban ennyi bökkenő van, más témában, minden másban teljesen egyetértünk,nagyon nagy az összhang köztünk, és nagyon szeretjük egymást. A jövőnket is együtt képzeljük el, mással el sem tudnám már, és ő sem.
Szerintetek ezek ellenére lehet közös jövőnk vagy nem érdemes folytatni?
21L 22 F
Én nem akarnám ezt a kapcsolatot megmenteni. Eleve nem jönnék össze olyannal, aki utálja az állatokat. Meg már ne is haragudj, de mi az, hogy piszkálja a macskát? Kisegítőbe jár? Én vágtam már ki pasit azért a házból, mert lelökte a kutyámat a kanapémról. Tudod kit zsarolna lelkileg egy ilyen sutyiban, haverokkal dojányzós nyomorék...
Én a helyedben keresnék helyette egy normális pasit, ezt meg viselje el aki akarja!
Pff, azért az egy oldalúság meg van. Senki sem gondol arra, hogy a férfi szemszögéből, hogyan is történt.
Hagyjátok békében egymást az lesz mindenkinek a legjobb.
Kerdezo! Es neked mik a hibaid ebben a kapcsolatban, ugy oszinten :)
Biztos van, ami meg a pasidnak nem tetszik a te viselkedesedben..
Van igazából, hogy megbeszéljük ezt, és utána minden olyna, mint a kapcsolat elején, de hamar visszaáll ez a semmilyen állapot"
Amugy... Megvalaszoltad magadnak a kerdest, hiaba beszelitek meg nem valtoznak meg a dolgok, hosszutavon mihez fog ez az allapot vezetni?
A sex az meg nevetseges, heti 1x, de ennek is biztos megvan az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!