Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből normális kapcsolat?
Idén leszünk 26-28 évesek. Én vagyok a nő(26 éves).
Az ismeretség még 10 évvel ez előttre nyúlik vissza. Volt egy 3 napos alapítvány által szervezett program, amin mindketten részt vettünk. Nekem már ott is tetszett, csak akkor még kis takony kamaszlány voltam és kb semmiről nem volt fogalmam. Pár évvel később FB-n megkerestem, mert kíváncsi voltam arra, hogy emlékszik-e még rám meg ilyenek.
Aztán az élet úgy hozta, hogy ő abban a városban dolgozik, ahova én levelezőn járok egyetemre és így sikerült személyesen is találkozni. Tök jól elvoltunk, jókat beszélgettünk is.
Ami úgymond fontosabb ebben, hogy neki szinte csak hosszabb távú kapcsolatai voltak. Ebből gondoltam arra, hogy ő lehet nem az a fuckboy típus, akikkel eddig összehozott az élet engem.
Nekem is voltak hosszabb kapcsolataim, igaz volt köztük olyan ami kifejezetten szörnyűre sikeredett, de igazából mindig volt valami ami miatt nem volt működőképes. Az esetek nagy részében inkább ilyen harmatgyenge próbálkozások voltak.
Nem fogok magamon eret vágni, ha esetleg mégse jönnek be a számításaim, csak kíváncsi vagyok, hogy külső szemlélőként mekkora az esély, hogy ha eddig komoly kapcsolati voltak, akkor velem is hasonlóan tervez-e.
50%
Itt senki nem jós, hogy kapcsolati esélyeket latolgasson teljesen ismeretlen emberekről. Majd alakul ahogy alakul.
Ja, az élet összehozott téged ezekkel a gonosz fuckboyokkal.
Harcoltál ellene minden erőddel, de csak sikerült kikerülnöd őket, azok meg megbotlottak a küszöbbe és az összes beléd akadt.
Rémes.
Délelőtt a fiúk voltak soron, most jönnek a nők kérdései.
Hááh.
Ez te érzed, hogy mennyire vagytok közös hullámhosszon, közös témák stb.
Az már jó, hogy hajlandó volt találkozni. Esetleg felmerült második találkozó is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!