Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul? Már kezdek begolyózni.
Szia!
Az alapján, amit leírtál te vagy a tökéletes pasi, szóval valami probléma biztos van veled, ha a lányok nem közelednek feléd. Egyébként szerintem 19 évesen nem vagy semmiről sem lekésve, ilyenkor még alig veszik komolyan az embert, "tini"-nek tartanak és ez mindenki viselkedésére kihat. A diszkóban csajozásról pedig annyit, hogyha tényleg ilyen intelligens, kedves, vicces srác vagy, akkor a diszkócicák semmiképp sem neked valók és ezt talán ők is látják, ezért nem állnak le veled. Szerintem várj, ha görcsösen próbálkozol, akkor nem fog belőle jó kisülni, erőltetett lesz a kapcsolat, talán még az érzelmek is. A magány pedig tényleg elég sz*r, de ha belegondolsz, hogy 5-10 év múlva, már egy hosszú távú kapcsolatod lesz egy tényleg kedves lánnyal, aki csakis téged akar? Ez már nem is olyan rossz, igaz? =)
Remélem segítettem, 18/L.
Köszönöm eddig a válaszokat.
Ez már nekem is megfordult a fejemben, hogy ezek a tulajdonságok később (5-10 év múlva) lesznek előnyösek. Csak ugye addig mit csinálok, meg fogok őrülni.
Egyébként én is sovány vagyok, de nem vészesen, most elkezdtem edzeni, meg eszem is rendesen, hogy jobban nézzek ki.
Úristen! Hova sietsz 19 évesen ennyire?
Én 26L vagyok, nincs párom, mégsem vagyok ennyire kiakadva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!