Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Otthagynátok valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Otthagynátok valakit azért mert kicsit bénán csókol?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy én még nem csókolóztam és ha mostanában odajutna a dolog akkor tuti hogy bénáznék és ezért sok csaj otthagyna. De ha szeret a csaj meg minden szerintetek elnéző lenne? Vagy meg se mondjam hogy ez volt az első??

Segítsetek légyszi!! Előre is köszi

2010. jún. 10. 20:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

igaz igaz

nagyon köszi:D:D:D

2010. jún. 10. 21:14
 12/18 anonim ***** válasza:
nem hagynám ott, inkább megtanítanám:P
2010. jún. 10. 21:26
 13/18 anonim ***** válasza:

nem...az én pasim pl borzalmasan csókol, bekapja és összenyálazza az egész számat...egyszerűen nem csókolózok vele és kész(már próbáltam neki elmagyarázni, de ugyanúgy csinálta)...már 3 éve tart

20/L

2010. jún. 10. 21:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Az én párom se volt egy csókkirály amikor összejöttünk, az első csók után rájöttem, hogy korábban még nem csókolózott, de én kifejezetten örültem annak, hogy én taníthattam meg rá :) És most már nagyon jó benne :) Egy értelmes lány nem hagy ott emiatt, élvezni fogja ha taníthat.

17L

2010. jún. 10. 22:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát azért mert kicsit bénán csókolsz nem, de ha kicsit bénán dugnál azért igen!:D De mivel még nem csókolóztál ezért nem is szeretkeztél még, tehét ez kilőve, főleg meghogy egy tizessel több vagyok mint te... !

Félretéve a viccet, miért gondolod, hogy béna leszel, senki nem kezdi profi csókmesterként ! Előbb úgyis megismered valamelyest a leányzót és akkor már nem fogsz parázni, nyugi !

Sok sikert !

26/L

2010. jún. 10. 22:02
 16/18 anonim ***** válasza:
nekem is volt néhány fiúm, aki nem valami jól csókolt, nyálassan meg nem tetszett. nem szóltam neki. mert nem tudom miért. hihi. de a lényeg hogy ilyesmi miatt nem hagytam el. vagyis nem ez volt a szakitó ok. senki se tökéletes. és amikor sürün smaciztunk akkor mindig jobb és jobb lett. szóval ne aggódj, szerintem ha valaki szeret és elfogad úgy amilyen vagy, a kis hibáddal együtt, akkor nem lesz gond. 20/L
2010. jún. 11. 01:26
 17/18 A kérdező kommentje:

nagyon köszi mindenkinek;)

sokat segítettetek még1x kösz:D:D

2010. jún. 11. 12:24
 18/18 anonim válasza:
Hát biztos hogy nem hagynám el,föleg ha szeretem majd belejön :D:D
2010. jún. 11. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!