Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiknál mennyire gyakori, hogy azonos neműekkel csókolóznak "buliból"?
Egyáltalán ez mennyire normális? Lehet, hogy a barátomnak és pár haverjának vannak biszex hajlamai? Mert hetero lányok gyakran csókolóznak egymással csak úgy, de pasik esetében ez kicsit furcsának tűnik számomra.
(Bónusz kérdés: Megcsalásnak számít, ha a barátom a haverjával csókolózott a szemem láttára "fogadásból", vagy csak túlreagálom?)
Férfiaknál ez kicsit máshogy megy. Nekem soha eszembe sem jutott, hogy megcsókoljak egy másik férfit.
Még a kollégám által sodort ciginél is elég nehéz volt leküzdeni a tudatot, hogy megnyalta a papírt amibe tekerte.
> Középiskolás koromban én is csókolóztam 1-2 barátnőmmel, pedig szexuálisan taszítanak a nők...
Divat mindenek felett. Gratulálok, lol
ha csak fogadásból smárolt más pasival, attól még nem lesz meleg vagy biszex. de ha nem fogadásból és élvezte is, akkor rossz híreim vannak.
egyszer osztálykiránduláson mi is üvegeztünk és kellett 2 pasinak nyelves csókot váltania és bevállalták :D vicces emlék... :D
azóta is csak barátnőik voltak, szóval nem lettek melegek ennyitől.
Ez nem attól függ, hogy pasi e az illető, vagy nő.
Attól függ, hogy mennyi biszexuális hajlam van benne, hogy elegendő e ahhoz, hogy ki is próbálja, ne csak vágyjon rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!