Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok pontosan mi a problémátok a határozatlan, döntésképtelen pasikkal, ha ennyire zavar ez, akkor miért nem csináltok ez ellen valamit és ápoljátok szegényt?
Nem biztos, hogy ő maga tehet arról, hogy nem elég határozott, hanem a gyerekkor, a környezet sorolhatnám még.
Igaz én nem vagyok ilyen tipus, de elég zavaró, hogy ilyen negatív vélemény van róluk. Szerintem egy nő attól nő, hogy a férfi bizalmát építse egyfajta angyalként legyen mellette és segítse, támogassa nem pedig beleülni a komfortba és csak a jó dolgokat kapni. Igenis azért tenni kell és nőiesnek lenni, hogy aztán egy igazi férfi legyen mellette és nem elkönyvelni férfiatlan mimózának és levegőnek nézni.
mert a kapcsolat nem a férfi kedvéért van, hanem kettőnk kedvéért.
tudok egyébként példát, ahol a férfi határozottabb lett, mert rájött, hogy rá is szükség van, ő nem csak egy sérült madárka.
az én példám viszont ellentétes. alapból mindketten mártírtípusok vagyunk. én próbálok tenni ellene, tenni valamit magamért és akkoriban érte is. az ő viselkedésére nézve semmi eredménye nem volt. én meg nem szeretem, ha visszahúznak, úgyhogy úgy hagytam ott, hogy még szerelmes voltam bele. mert ragaszkodott a sötét világához, annyira megszokta.
"Igenis azért tenni kell és nőiesnek lenni, hogy aztán egy igazi férfi legyen mellette"
meg visszafele is igaz, ugye? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!