Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok pontosan mi a problémát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok pontosan mi a problémátok a határozatlan, döntésképtelen pasikkal, ha ennyire zavar ez, akkor miért nem csináltok ez ellen valamit és ápoljátok szegényt?

Figyelt kérdés

Nem biztos, hogy ő maga tehet arról, hogy nem elég határozott, hanem a gyerekkor, a környezet sorolhatnám még.

Igaz én nem vagyok ilyen tipus, de elég zavaró, hogy ilyen negatív vélemény van róluk. Szerintem egy nő attól nő, hogy a férfi bizalmát építse egyfajta angyalként legyen mellette és segítse, támogassa nem pedig beleülni a komfortba és csak a jó dolgokat kapni. Igenis azért tenni kell és nőiesnek lenni, hogy aztán egy igazi férfi legyen mellette és nem elkönyvelni férfiatlan mimózának és levegőnek nézni.

2018. márc. 24. 12:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
Van abban valami igazuk a nőknek,hogy felnőttként már azért illene túllépni a gyerekkori traumákon,az önbizalmat mindenkinek magának kell felépítenie. A 4-esnek viszont az ilyen szövegért,hogy lúzer,nyomi stb. simán kiszakítam a nyelvét,na az emiatt ért traumát pedig neki kellene feldolgozni.
2018. márc. 24. 14:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

mert a kapcsolat nem a férfi kedvéért van, hanem kettőnk kedvéért.

tudok egyébként példát, ahol a férfi határozottabb lett, mert rájött, hogy rá is szükség van, ő nem csak egy sérült madárka.

az én példám viszont ellentétes. alapból mindketten mártírtípusok vagyunk. én próbálok tenni ellene, tenni valamit magamért és akkoriban érte is. az ő viselkedésére nézve semmi eredménye nem volt. én meg nem szeretem, ha visszahúznak, úgyhogy úgy hagytam ott, hogy még szerelmes voltam bele. mert ragaszkodott a sötét világához, annyira megszokta.

"Igenis azért tenni kell és nőiesnek lenni, hogy aztán egy igazi férfi legyen mellette"

meg visszafele is igaz, ugye? :D

2018. márc. 24. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Az a problémám, hogy egy párkapcsolatban partneri kapcsolatot, egy társat szeretnék. Önzőség vagy nem, azért én is szeretnék valamit kapni egy kapcsolattól (érzelmiekre gondolok, még mielőtt valaki aranyásónak elkönyvelne), amellett, hogy amit tudok, megadok neki. Abból nekem semmi előnyöm nincs, ha egy életképtelen, önsajnáltató pasinak vagyok a pótanyja, ápolója, ingyen pszichológusa vagy orvosa. Nyilván azzal semmi gond, ha az illető igyekszik változtatni a helyzetén, ebben az esetben szívesen segítek neki és támogatom, ha azt látom, hogy ő is próbál a maga módján a kedvemben járni és a maga részét beletenni a kapcsolatunkba. Ettől érzem magam nőnek, nem attól, ha önzetlenül segítem, miközben ő csak dagonyázik az önsajnálatban és semmit nem tesz az előrejutásért, és emellett tőlem várja, hogy megoldjam a problémáit, kiszolgáljam a testi-lelki igényeit és elviseljem, hogy ő nekem semmit nem tud nyújtani a bajai miatt. Ez utóbbi csak egy jóindulatú, segítőkész nő kihasználása, nem párkapcsolat.
2018. márc. 24. 16:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Senki sem választja a problémáit, de tehetsége sincs mindenkinek ahhoz, hogy valaki terapeutája legyen, még ha akarná is. Nekem például egyenrangú kapcsolathoz sincs érzelmi intelligenciám, ezért nem nyúlok olyasmihez, amin csak rontani tudnék.
2018. márc. 24. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!