Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női társaim! Volt hogy itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női társaim! Volt hogy itt ismerkedtetek és megbántátok?

Figyelt kérdés

Akit csak kihasznált a fickó egy éjszakára.

Nem kérek ajánlatot senkitől!

2018. márc. 24. 12:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%

Én nem használnék ki senkit, egy tartós szerető kellene titokban hosszútávra. 40F BP. De bocsánat, hogy közbe szóltam mert nem vagyok nő.

És nekem 2 jó barátom is lett innen, 1 nő, 1 férfi csak barátságra.

2018. márc. 24. 14:00
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
en csak azt tudom hogy itt mindenkinek ronda fa sza van, altalaban nem jutok tovabb... van par ferfi fixen ramir bizonyos tipusu kerdeseknel, de mar nem is valaszolok. nem hinnem hogy igy arc nelkul erdemes lenne ismerkedni, meg nem olyan oriasi itt a tarsasag, eleg belterjes. akikkel meg szivesen beszelgettem kiderult, hogy baratnojuk van ugyhogy hagytam.
2018. márc. 24. 14:01
 13/20 anonim ***** válasza:

""Női társaim", na ilyet is csak egy férfi tud írni 😂

" Én is erre gondoltam rögtön. És ez nem társkereső, és vannak normális férfiak, akik meg nem is akarnak itt ismerkedni.

2018. márc. 24. 14:18
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Jaj de le lettek nullázva a normális férfi válaszok.
2018. márc. 24. 14:19
 15/20 anonim ***** válasza:
En 2 pasival is beszelgetek. De mindketto tavol el tolem, tehat meg sem probalkoznak kozeledni. Baratkent viszont jol ellevelezgetunk.
2018. márc. 24. 14:31
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is írtak férfiak,elbeszélgettem velük,de így nem találkoznék senkivel.Sajnos van pár negatív tapasztalatom igaz társkeresővel.
2018. márc. 24. 14:44
 17/20 A kérdező kommentje:

#8,13-as

Nő vagyok basszus!

Annak aki privit küldött: Nem érdeklődik rólam csak a sármos képeivel bombáz. Nem hív el találkozni, de folyton ír, facetimeolunk, megbabonáz az elbűvölő hangjával. Annyit dícsér, de nem pimaszkodik! De az is megesik, hogy rideg, mintha azt akarná elérni, hogy őt márepedig nem érdeklem, fussak utána. Mit gondoltok? Egyértelmű, hogy egy szemét.

2018. márc. 24. 14:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sok férfival ismerkedtem, komolyabb nem lett senkivel. Egyet bántam meg. Elkezdtem beszélni egy férfivel, egy este után kiderült, hogy agresszív idióta. Megszakítottam a kapcsolatot, de azóta is zaklat.... :(
2018. márc. 24. 17:58
 19/20 anonim ***** válasza:

"Az se normális aki itt ismerkedik.Csupa frusztrált,hímsovén féreg van itt."

Mondta a femináci és férfivért ivott. :)

2018. márc. 24. 23:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Miquel, te szemét, ne mondd, hogy nem emlékszel rám!
2018. márc. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!