Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akik egyut éltek a párotokal milyen sűrűn borotvaljatok ott lent? Úgy értem ha pl ha kicsit borostás az már ciki?
Figyelt kérdés
2018. márc. 23. 20:53
1/9 anonim válasza:
Dehogy ciki, az én párom külön kérte, hogy ne borotváljam le, mert imádja :D
Persze 2-3 hetente leszedem.
2/9 Noblesse Oblige válasza:
rapszodikusan.
Páromnak nincsenek ilyen elvárásai, úgyhogy abszolút rajtam áll. Én meg szeretem a kedvem szerint alakítani, nem vagyok egyik forma oldalán sem elkötelezve.
Szerencsére nálunk ez sosem volt téma. Szeret szőrösen és csupaszon is.
3/9 anonim válasza:
3-4 naponta borotvalom, a baratom konkretan leszarja, neki mindenhogy tetszik, de engem zavar mar a 4 naposnal hosszabb szor.
4/9 anonim válasza:
Hetente. Vilagosszoke, nem latszik. Paromat egyebkent sem erdekli.
5/9 anonim válasza:
3-4 naponta akkor amikor már engem zavar, párom nem szól semmit
6/9 anonim válasza:
Nem borotvát használok, hanem epilátort. Heti egy alkalommal.
8/9 anonim válasza:
Őt marhára nem érdekli, hogy milyen, akkor szedem le, amikor zavar
9/9 anonim válasza:
2-4 napja, engem hamarabb zavar mint őt, neki egy-másfél hét alatt tűnne fel egyáltalán hogy régen láttam borotvát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!