Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyiben különbözik fizikaila...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben különbözik fizikailag egy érettebb (16-17 körüli) tinicsaj és egy érett nő teste?

Figyelt kérdés

Mivel még szűz vagyok, nagyon sokáig nem láttam velem egykorú csajt meztelenül. Valahol viszont nemrég láttam egy meztelen képet, és úgy láttam, hogy egy 16 körüli csajnak ugyanúgy lehet jó melle, szép lába, jó alakja, stb. mint egy felnőtt nőnek.

Akkor voltaképp van lényegi különbség? Ha igen, mi?

16F

(a személyemet támadó válaszoktól kíméljetek meg)

2010. jún. 10. 18:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csak magamból tudok kiindulni. Amikor 15-16 voltam, rendesen azt hittem, hogy az lesz a végleges alakom. Vékony derék, teljesen arányos, de kerek, közepes mellek.

Most 20 vagyok, és sokkal nőiesebb alakom lett, a melleim sokkal teltebbek, a csípőm szélesebb (éppen 90-60-90 lettem), a lábaim formásabbak (főleg a vádlim).

Tehát 16 évesen is lehet formás valaki, de az még nagyon nem a végleges forma.

2010. jún. 10. 22:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy ember 24 éves koráig fejlődik, tehát 16 évesen még nincs kialakúlva a végleges forma,cicik még nőni fognak a csipőd is szélesedik stb. 1 ébként hülye meghatározás h tizenéves lány feszesebb frisebb,ez tévedés huszon harmincakárhány éves nőknek nem is egynek, szép formás izmos teste van függ ez sokmindentől,sportolástól, génektől,étkezéstől.
2010. jún. 11. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!