Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben különbözik fizikailag egy érettebb (16-17 körüli) tinicsaj és egy érett nő teste?
Mivel még szűz vagyok, nagyon sokáig nem láttam velem egykorú csajt meztelenül. Valahol viszont nemrég láttam egy meztelen képet, és úgy láttam, hogy egy 16 körüli csajnak ugyanúgy lehet jó melle, szép lába, jó alakja, stb. mint egy felnőtt nőnek.
Akkor voltaképp van lényegi különbség? Ha igen, mi?
16F
(a személyemet támadó válaszoktól kíméljetek meg)
ez sem teljesen igaz, mert egy idősebb tinicsaj ugyanúgy szőrösödik, mint egy felnőtt - mert ezek alapvetőek a másodlagos nemi jellegeket illetően, ezért korábban kialakulnak (12-14 év között)
legalábbis így olvastam a szakirodalomban
16-17 évesen már majdnem teljesen nővé érett az ember, szóval nagy különbséget nem találhatsz, max annyit, hogy a fiatalabbnak kicsit feszesebb a bőre, az idősebbeknek meg talán kicsit látványosabb a csípője, dereka,de ez egyénfüggő :D
15/L
Szia!
Az érettebb nőknek már ki van alakulva a csípője, dereka, az egész teste. És ez észrevehető.
23/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!