Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kötöszködik és idegesít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kötöszködik és idegesít folyton a férfi kollégám?

Figyelt kérdés

Húszonéves nö vagyok, és az egyik férfi kollégám kb tízenévvel idösebb nálam.

Szàmomra nagyon vonzó férfi, de ezt nem adom a tudtára és igyekszem vele normális kereteken belül kommunikálni, DE...

És itt jön a "de".. Már napi szinten felidegesít és néha vitatkozásig megyünk, hiába indít poénnal, úgu alakítja a beszélgetést hogy kötöszködhessen és a poén márt sértö vagy ciki legyen rám nézve.

Ma is olyan dologba szòlt bele, amihez semmi köze de engem hozott vele ciki helyzetbe a kollégåk elött.

Elöször higgadtan próbáltam hatni rá, de a végére már vita alakult ki köztünk, majd nevetve távozott.

Hozzáteszem, hiába kerülöm el, ha látja hogy egyedül vagyok, odajön hozzám.

Vagy csak beszól és leolt vagy a fent említett pitiáner helyzetböl kirobban köztünk egy erös szòcsata.

Ugyanakkor észrevettem hogy ilyen helyzetekben enyhe mosoly van a szájàn, beszéd közben közelebb lép kb. 20centire áll tölem és mélyen a szemembe néz miközben szópárbajozunk.

Mi ez a gyerekes játék?

Tudtommal családja is van.

2018. márc. 22. 09:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy simán csak szexinek talál téged, amikor morcos vagy ideges vagy? Biztos beindítja, ha téged ilyen állapotban lát, ezért próbál téged rendszeresen az őrületbe kergetni. Elég elterjedt jelenség, és valóban vannak emberek(nem csak nők, férfiak is), akik felfokozott idegállapotban, feltüzelten meglepően vonzóak. Erre utalhat szerintem az is, hogy miután felidegesített, kaján vigyor ül ki az arcára - ahogy leírtad.
2018. márc. 22. 10:45
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
11. Na végre, már azt hittem beteg vagyok, hogy vonz ez a dolog.
2018. márc. 22. 10:52
 13/14 A kérdező kommentje:

Koszonom a rendes valaszt :))

Erre nem gondoltam, kicsit furcsa, de lehet hogy igazad van:)

---

A "családja van" dolgot úgy értettem, hogy van egy kisfia, akit egyedül nevel.

2018. márc. 22. 10:56
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Nocsak, akkor igazából nem is lenne akadálya, hogy legyen köztetek valami...
2018. márc. 22. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!