Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kötöszködik és idegesít folyton a férfi kollégám?
Húszonéves nö vagyok, és az egyik férfi kollégám kb tízenévvel idösebb nálam.
Szàmomra nagyon vonzó férfi, de ezt nem adom a tudtára és igyekszem vele normális kereteken belül kommunikálni, DE...
És itt jön a "de".. Már napi szinten felidegesít és néha vitatkozásig megyünk, hiába indít poénnal, úgu alakítja a beszélgetést hogy kötöszködhessen és a poén márt sértö vagy ciki legyen rám nézve.
Ma is olyan dologba szòlt bele, amihez semmi köze de engem hozott vele ciki helyzetbe a kollégåk elött.
Elöször higgadtan próbáltam hatni rá, de a végére már vita alakult ki köztünk, majd nevetve távozott.
Hozzáteszem, hiába kerülöm el, ha látja hogy egyedül vagyok, odajön hozzám.
Vagy csak beszól és leolt vagy a fent említett pitiáner helyzetböl kirobban köztünk egy erös szòcsata.
Ugyanakkor észrevettem hogy ilyen helyzetekben enyhe mosoly van a szájàn, beszéd közben közelebb lép kb. 20centire áll tölem és mélyen a szemembe néz miközben szópárbajozunk.
Mi ez a gyerekes játék?
Tudtommal családja is van.
Koszonom a rendes valaszt :))
Erre nem gondoltam, kicsit furcsa, de lehet hogy igazad van:)
---
A "családja van" dolgot úgy értettem, hogy van egy kisfia, akit egyedül nevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!