Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, élnek még valakiben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, élnek még valakiben a régi eszmék, hogy mitől lesz valaki férfi?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az igazi tiszta bátorságra, erőre, tartásra, becsületre, akaratra és kitartásra. Számomra mindig is ezt jelentette férfinak lenni, illetve régen mindenkinek ezt jelentette.

Semmi köze a szexhez. Én ha lefeküdtem egy nővel nem éreztem hatalmas férfinak magam, de ha például valamit végigcsináltam a legszélsőségesebb körülmények között, hatalmas fizikai és akaraterő teljesítménnyel, akkor sokkal inkább.

Persze nem azt mondom, hogy aki impotens az nem vesz el kicsit egy férfi értékéből, de nem ez a legfontosabb szempont, hanem a jellem.

Én magamat sem tartom egy hatalmas nagy férfinak, pláne most már, hogy elkényelmesedtem, ebből jött sok minden rossz. Nem véletlen mondta Thukydidész, hogy a az önkontroll az alap eleme az önbecsülésnek, az önbecsülés pedig a bátorságnak. De a mai világban kevesekre tudnám ezt mondani.

Szóval összegezve, van olyan akinek egy férfiban a jelleme a legfontosabb és a többi utána jön? Vagy a mai korban ez már eljelentéktelenedett számotokra?

2018. márc. 20. 11:17
 1/4 Noblesse Oblige ***** válasza:
Nekem jobban számított mint gondoltam. A párom abszolút nem tetszett mint férfi (külsőre), de ahogy megismertem, úgy szerettem bele.
2018. márc. 20. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A gyakoris világ és a valódi világ nem ugyanaz. Vagy csak én mozgok k**vajó körökben? Nem hallottam még ismerősömtől olyat, hogy attól tartott férfinek valakit, ha sok nővel lefeküdt, vagy úgy dug, hogy a szemed is kettéáll, vagy ilyenek... Menj le a gyakoriról pls.
2018. márc. 20. 11:34
 3/4 A kérdező kommentje:
! Nem itt élek, másrészt nem is rég vagyok fent. Ilyen szempontból bizony tapasztal az ember átfedést az életben, éppen ezért nem is az oldal miatt tettem fel a kérdést. Másrészt meg a szemétben turkálva nagyobb élményt nyújt találni egy kincset mint az ékszerüzletben. Szimplán kíváncsiság, hogy vannak e hasonló látásmódok és értékrendek a mai társadalomban. Találkozni találkoztam már, de nem sokkal.
2018. márc. 20. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nálam a kérdésedben említett tulajdonságoktól lesz férfi egy férfi.

De én eléggé fura vagyok mások szerint.

32/N

2018. márc. 20. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!