Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kötöszködik és idegesít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kötöszködik és idegesít folyton a férfi kollégám?

Figyelt kérdés

Húszonéves nö vagyok, és az egyik férfi kollégám kb tízenévvel idösebb nálam.

Szàmomra nagyon vonzó férfi, de ezt nem adom a tudtára és igyekszem vele normális kereteken belül kommunikálni, DE...

És itt jön a "de".. Már napi szinten felidegesít és néha vitatkozásig megyünk, hiába indít poénnal, úgu alakítja a beszélgetést hogy kötöszködhessen és a poén márt sértö vagy ciki legyen rám nézve.

Ma is olyan dologba szòlt bele, amihez semmi köze de engem hozott vele ciki helyzetbe a kollégåk elött.

Elöször higgadtan próbáltam hatni rá, de a végére már vita alakult ki köztünk, majd nevetve távozott.

Hozzáteszem, hiába kerülöm el, ha látja hogy egyedül vagyok, odajön hozzám.

Vagy csak beszól és leolt vagy a fent említett pitiáner helyzetböl kirobban köztünk egy erös szòcsata.

Ugyanakkor észrevettem hogy ilyen helyzetekben enyhe mosoly van a szájàn, beszéd közben közelebb lép kb. 20centire áll tölem és mélyen a szemembe néz miközben szópárbajozunk.

Mi ez a gyerekes játék?

Tudtommal családja is van.

2018. márc. 22. 09:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Pontosan, gyerekes. Mint mikor meghúzza annak a lánynak a haját aki tetszik neki.
2018. márc. 22. 09:39
 2/14 anonim ***** válasza:
52%

Mert nem tudsz írni.

Meg tetszel neki, csak ilyen ovis szinten ragadt le. Ezt vedd figyelembe.

2018. márc. 22. 09:40
 3/14 A kérdező kommentje:

És hozzáteszem a mai balhénk közben megkérdeztem töle hogy mibaja velem?

Mire azt a választ adta hogy rosszul ébredt...

Mondom ezt értem, de van elég kollégája, ne rajtam verje le hogy neki rossz a kedve.

Amint mond valamit, és én kiállok magamért vagy visszaszólok neki, kap az alkalmon és máris tromfol vissza.

Vagy: kettösséget látok rajta ilyenkor, mert látom hogy idegesíti a határozott modorom mégis mosolyog és néz bele a szemembe.

Ilyenkor rendszerint állom a tekintetét, ha kell 10 mp-ig vagy tovább.

De mindig én nézke félre, nehogy a többiek hülyének nézzenek minket :D

2018. márc. 22. 09:40
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Valóban gyerekes, amit és ahogyan játszotok...te is dugni akarsz vele, ne tagadd.
2018. márc. 22. 09:41
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Ez miért felnőtt párkapcsolatok?
2018. márc. 22. 09:41
 6/14 A kérdező kommentje:

Bocsi #2

Telefonrol pötyögök, ezért a sok félrenyomás és ékezetbaki

2018. márc. 22. 09:42
 7/14 A kérdező kommentje:

Mások sokkal gázabb kérdéseket tesznek fel ebben a kategóriában.

Ha nem felel meg, nem kell rá válaszolni.

2018. márc. 22. 09:43
 8/14 A kérdező kommentje:

Számomra ez nem a vonzalom jele egy férfitól.

Inkább olyan, mintha utálna vagy nehezen viselne el maga körül.

2018. márc. 22. 09:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Hajrá így tovább, csaladja is vany, tuti party!
2018. márc. 22. 09:49
 10/14 anonim ***** válasza:
15%
...te figyelj, nem kötözködik véletlenül? Mert ha csak kötöSZködik , akkor az teljesen más.
2018. márc. 22. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!