Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jelöl vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jelöl vissza?

Figyelt kérdés
Fél éve beleszerettem az egyik osztálytársamba (bővebben: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. ) és most bejelöltem 4-én egy közösségi oldalon, mert csak osztálytársam gondoltam visszajelöl és onnan felveszem MSN-re. Tegnap mondja egy osztálytársam, nézzem meg az oldalon a profilját, több ismerőse van. Megnéztem, a csaj nem volt az ismerősei között. Aztán este megint felnéztem, és akkor meglepődve látom, hogy a csaj őt visszajelölte, engem viszont még mindig nem. Most miért csinálja ezt???
2010. jún. 10. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Uhh ezt 3szor elolvastamm ire megértettem. Most komoly azon görcsölsz h nem jelölt vissza egy sz4ros oldalon. hagyd már a ...-ba. odamész hozzá próbálsz hozzá közeliteni, probálj a közelébe lenni. ennyit tudok tanácsolni ha bátortalan vagy, mert ehez nem kell bátorság. aztán majd meglátod mik leszen ka továbbiakban ;) hajrá. és hagy a gépet -.-
2010. jún. 10. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert utállak azért! Értsd már meg hogy nem akarok járni veled!
2010. jún. 10. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
G.cire sajnállak... ha engem nem jelölne vissza valaki, fejest ugranék egy tízemeletesről... ja, hogy nekem nincs is myvipem? Akkor én most nem is létezem?
2010. jún. 10. 17:38
 4/6 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: köszönöm a válaszodat nagyon, de én ilyen nagyon egy fosós gyerek vagyok, meg mindig ott van 2-3 barátnője legalább mellette, ez tűnt a legjobb megoldásnak:S

A 2. és 3. válaszoló szerintem nem nagyon érti ezt, bár lehet igazuk van és csak én fújom fel így a dolgokat

2010. jún. 10. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugi,én is ilyen vagyok,csak lányba. Még várj egy kicsit,hátha visszajelölt,ha nem,akkor kérdezz rá a suliban h talán nem ismer?:D Persze mosolyogva (=
2010. jún. 12. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:
faszom kivan már hogy mind a myvip meg iwiw változásoktól függtök... jajj miért nem jelölt be, jajj miért nem ír vissza msnen ... jajj nem válaszol a levelemre... KI A G*CIT ÉRDEKEL EZ?
2010. jún. 12. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!