Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzes lenne ha tudnád a párodról, (nemtől függetlenül) hogy soha nem fog megcsalni, elhagyni? Még akkor sem ha esetleg már nem szeret annyira, megtisztelő lenne?
Vannak jelek amik már az elején sejtetik, hogy vki tud ilyent..
Vagy inkább a szülői minta megy tovább, így azt lenne jó tudni?
kíváncsiság
soha nem fog megcsalni
Ezt tudom, és megnyugtat. Sőt tisztelem, mert becsületes.
soha nem fog elhagyni
Ezzel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. Én szeretem a jövőt nyitva hagyni. Nekem nem ez a lényeg, hogy együtt öregedjünk meg, hanem addig amíg hozzá tudunk adni valami a másik életéhez, vagy boldoggá tesszük a másikat addig együtt maradjunk. Sokan szeretnek végletekbe gondolkodni, kitartanak egy olyan kapcsolatba, ahol már nem boldogok és nincs hajlandóságuk, hogy boldoggá tegyék egymást. Túl sok a tüske, vagy túl sokat változtak, eltávolodtak, és ezzel nincs baj, önmagában... de ilyenkor már csak a másikkal való marakodás és egymás életének megmérgezése marad, és a két fél szerelemmel kezdte és teljes odaadással, végül gyűlölettel és undorral válnak el. Nekem sokkal jobb úgy emlékeznem rá, mint a férfi, aki szebbé tette az életem amíg vele voltam, és nem akarom, hogy ha már kifulladt a kapcsolatunk, akkor megutáljam az emlékét is.
Lehet együtt öregszünk meg békében és szeretetben, de lehet más lesz a sorsunk. Én sokat köszönhetek neki és csak szeretettel akarok vissza gondolná rá, bárhogy is lesz.
köszi, hogy a számba rágtátok..
egyenként minden vélemény nagyon okés..
Én egyre inkább úgy látom ezt, hogy aki komolyan gondolja a másikkal, nyilván így indul neki, nem akarja megcsalni.
Csak hát vannak olyan dolgok, amiket még nem tapasztaltunk meg. Például senki nem mondta el, hogy a szerelem nem fog örökké tartani. Bár ezt legtöbben már tudjuk felnőtt korunkra.
De arról sem bezsélnek, hogy a szerelem elmúlik, és bizony évek múltán, de előhozhatja más valaki is. Mit tesz iylenkor mindenkiK Ahogy itt is a kérdéseknél, bepánikol, hogy iylen nem lehet, és csak néz maga elé.
Pedig simán lehet! Többször is leszünk szerelmesek, és előfordulhat, hogy bizony más iránt lobbansz fel.
Nekem sem bezsélt róla senki, de beleásva magama témában, rengetegenszembesülnek ezzel. Akár 5, akár 20 év házasság alatt. Persze mondhatod azt, hogy áá, iylen nincs, de konkrétan volt, aki 20 év házasség után érzett újra "belezúgást".
Szerintem jobb lenne ezekről a dolgokról beszélni, és jobb, ha az ember tisztába kerül a aját biológiai folyamataival, és nem él álomvilágban.
Egy hosszú kapcsolatot nem lehet illőziókra építeni.
Én pl "zúgtam már bele" másba a párom melett, mégis mellette köteleztem el magam, és mégsme csaltam meg eddig soha, pedig volt kísértés.
Lehet azt mondani erre, hogy ez nem normális, de akkor én mégis erősebb próbát állok ki, mint az átlag, akinél nincs ilyen nemű érzelem az életében. Én is hűséges vagyok.
Másfelől, amit kérdezel, az maximum vaósíznűsíthető.
Arra gondolok, hogy inkább a megcsalásra vaó hajlamra vannak jelek, illetve vannak jelek a hűségra is. De az ember mindig változik, és nem biztos, hogy 10 év múlva is ugyanaz az ember leszel, vagy hogy adott helyzetben kísértésnél és hullámvölgyben tudnál tiszta fejjel gondolkodni.
Másfelől, sokan tanulnak és továbblépnek azok özül is, akik megcsalják a párjukat. Hiszen ezek arra is jók, hogy a saját bőrödön tanulj az adott helyzetből.
Arra gondolok, hogy ismerek oylat, aki megcsalta egy eőző párját már, de soha többé nem menne bele ilyesmibe azóta.
Szóval szerintem ez enm ennyire fekete/fehér, vagy 100%-ra vehető: lehet, hogy aki egyszer már csalt, előbb meg fogja állni legközeleb, mint pl az, aki fél-1 éve szenved belül a kapcsolatában, és jön a kísértés, és hrtelen a becsületes ember, a szar önbecsülésének köszönhetően most implulzívan dönt.
U.I
Erről egyébként eszembe jutott egy film, amiben a nő amnéziás lett, megpróbálták meggyilkolni és elvesztette az emlékezetét.
Valahogy felmerült egy férfi a múltból, a pszichiáter kérdezte is, hogy volt-e esetleg köze hozzá?A nő válasza az volt, hogy biztosan nem, ő nem olyan fajta nő, aki megcsalná a férjét.
Hát később kiderült, mert beugorttak emlékek, hogy pedig de, csalta vele a férjét...
Ezt soha senki nem tudhatja előre.
Szerintem ezt még ígérni is hülyeség.Nem tudhatod, mit hoz a jövő és milyen tényezők befolyásolják majd az életed.
Úgy gondolom azt kel igérni és abban kell bízni, hogy mindkét fél azon lesz a kapcsolatukban , hogy mindent megbeszélnek, amint sérelem éri őket már az első jeleknél, és ha ezt tudják tartani, akkor soha nem jut el a kapcsolat a megcsalásig. Sajnos el tud jönni az az idő és most központozhattok, hogy kötődünk valakihez és szeretjük tiszteljük, de szexuálisan már nem vonz. Ilyenkor kell erősnek lenni és ez nagyon nehéz.Ezekre a dolgokra huszonéves fejjel senki nem tudja a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!