Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy felejtsem el ha minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el ha minden rá emlézetet?

Figyelt kérdés

Példák:

-olyan autó parkol le mellém, mint amilyen neki van (szín is stimmel)

-Nemrég bemutatta nekem egyik ismerősöm az ismerősét ugyanazzal a névvel. Sokkolt.

-Ritka hivatása van, olvasom az újságot és pont az ő foglalkozását vette górcső alá.

Nem kamu, nagyon bizarr.

Ez valami jel? Én nem hiszek az ilyesmiben most már elbizonytalanodtam :D

2018. márc. 20. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:
39%
Akkor felejtsd el a "mindent"....
2018. márc. 20. 15:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem jelek. Ugyanez volt velem 2 kib**ott teli***ert evig. Mar kezdtem megőrülni. Nem tudtam, hogy most isten vagy a sors vagy valami felsobb hatalom vagy energia ( nem hiszek ezekben az ezoterikus dolgokban ) ba**ik ki velem. 2 evig csak a volt baratnommel kapcsolatos dolgok jottek velem szemben.

Sikerult talalnom ket ev utan magamnak egy masik lanyt. Na akkor jottem ra, hogy ezek nem jelek voltak, hanem pusztan véletlenek es mivel érzékenyebb voltam azokra a dolgokra amik vele kapcsolatosak voltak igy valami felsobb dolognak tudtam be. Kapcsolat alatt ugyanúgy jottek velem szembe a dolgok a volt baratnommel kapcsolatos dolgok. De felse figyeltem ra akkor mar. Lekötött a szerelem. Most megint ebbe estem bele. Mert szakitott velem az akivel osszejottem. Es megint uton útfélen szembejön velem most megint. Kell valaki aki semlegesíti benned ezeket az erzelmeket. Mert most nagyon kivan elesedve a mentalitásod a múltra.

2018. márc. 22. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!