Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a barátnőmne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a barátnőmnek az új barátjáról? Mit kellene gondolnom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés nem rólam szól, hanem a legjobb barátnőmről, és az új pasijáról. Tegnap találkoztam vele először. Mármint a pasijával, nem a barátnőmmel.

Már az elején, mikor megpillantottam, átfutott a fejemen, hogy: "TE JÓ ÉG!" Mit keres az oldalán a barátnőm?

A barátnőm, Virág, egy kis cuki csaj, magas, törékeny alkatú, édes típus. Fehér bőr, hosszú, szőke haj, ártatlan őszike szemek. És akkor ott volt mellette ez a srác. Magas, széles vállú, zord ábrázatú. Egyébként motorozik is. Ami tipikus dolog az ilyen félelmetes típusú srácoknál. Én, ha ilyennel találkozom éjjel, átmegyek inkább az utca túloldalára, nem pedig járni kezdek vele. Nem is értem a barátnőmet.

Amikor egy kicsit kettesben maradtunk, mert a srác elment italért, rögtön mondtam, hogy Virág, ez most komoly? És nem is értette, mi sokkol. Amikor elmondtam, azt felelte, hogy nem is félelmetes, igazán nagyon aranyos, a motorozás meg tök normális dolog, nem szokott száguldozni, stb. Bevallottam neki, hogy a találkozáskor majdnem sarkon fordultam, mert nem tudtam, van-e bátorságom a barátjával tölteni az estét. Azt mondta, ismerjem meg, meg hogy szerinte egy kicsit félős, meg előítéletes vagyok. Mondtam, jó, oké. És én őszintén megpróbáltam.

De aztán hazafelé igazam lett. A lényeg, hogy egy felüljárón kellett átkelnünk, és megindultunk felfelé a lépcsőn. Előttünk szintén hárman mentek, szintén egy srác és két lány. Kezdtük beérni őket, amikor hirtelen megtorpantak, és a barátnőm pasija emiatt nem direkt, de véletlenül rálépett az egyik lánynak a sarkára. Bocsánatot kért, és akkor elmentünk mellettük. Csakhogy, az az idegen srác valami olyasmit mondott félhangosan, hogy hát káromkodott, meg fenyegetőzött, hogy képen törli a barátnőm pasiját. De ezt nagyon szépen írtam, az a srác nem így fogalmazott.

Nekem már ekkor megugrott a pulzusom, mondtam is, hogy "menjünk". De Virág barátja megtorpant, megfordult, és kérdezte, hogy: "Tessék?" Elhűltem, és a barátnőmet a karjánál fogva próbáltam húzni, hogy menjünk már. Az idegen srác most már hangosabban kérdezett valami olyasmit, hogy na mi van, kell a képen törlés? Persze nem így fogalmazott. Azért imádkoztam, hogy csak kés ne legyen senkinél.

Láttam Virág pasiján, hogy ideges, mérges, és provokálóan mondta a srácnak, hogy akkor jöjjön, vagy valami ilyesmit. Teljesen leizzadtam, nem bírom az ilyen helyzeteket. Az idegen srác viszont nem ütött szerencsére. Elhallgatott. Szerintem a barátnőm pasija még neki is a túl félelmetes kategóriába esik. És akkor végre eljöttünk.

Hát, ennyi lenne. Te jó ég, ha mondjuk a barátnőm szakítana ezzel a sráccal, el sem tudom képzelni, mit lépne.

2018. márc. 20. 13:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%

Nőként mondom, fárasztó egy vészmadár vagy. Szerintem inkább fogadd el a párját és örülj a barátnődnek, ne ezzel indítsd kapásból.

A motorosom meg nem rossz emberek automatikusan, nem is értem ezt ho nan szedted.

2018. márc. 20. 14:08
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Féltékeny pitsaa vagy! Tipikusan az a nő, amikor megszólítom a barátnődet és rögtön te el akarod rángatni tőlem, hogy véletlenül se bontsa meg senki a ti kis álompárosotokat. :)
2018. márc. 20. 14:13
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj a motorozással? Ha autóval közlekedne az nem lenne ijesztő? Vagy esetleg biciklivel? Komolyan nem értem a problémádat, a srác kiállt magáért és nem ment neki a másik idiótának aki beszólt neki. Az ég mentsen meg egy olyan "barátnőtől" mint amilyen te is vagy!
2018. márc. 20. 14:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ebből a sztoriból az jött le,hogy te előre elkönyvelted (nemellesleg elég felszínesen) a barátnőd fiúját. Aztán később minden megállapításod a kis nézetedhez igazítottad.

(Valamint a motorozáson fennakadni... hol élsz te?! Felétek a postás nem motorral jár? Vagy az öreg nénikék? Marha veszélyes ám... Huhh. En is megremegek a szomszéd Bandi bácsitól mikor kihozza az újságot. Bahh..)

Amit pedig konfliktus közben csinált a levtermeszetesebb és tökösebb dolog. Meg tudja magát védeni. Nem ő akart balhézni es nem is tette.

Utólag pedig hagyd békén a barátnődéket. Pont te vagy az a fajta "legjobb barát" aki mindent tönkre tud tenni. Virág boldog. Ez a lényeg. A többihez semmi közöd!

2018. márc. 20. 15:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy a srác barátnőjének a legjobb barátnője egy veszélyesen idióta lányka.
2018. márc. 20. 15:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egy elég szar történet volt. Vártam a fordulatot, a balhét, már előre készültem hogy jól kiakadok a suttyón, aztán nem történt semmi. Tök normálisan viselkedett a srác, igazából én ennyi életrevalóságot el is várok a férfiaktól.

Ha jót akarsz magadnak, akkor innentől hallgatsz az ellenérzéseidről, csendben megfigyeled őket, és fél év múlva, ha már jó barátok lesztek egy közös ivászaton elmesélheted, hogy milyen kis idióta voltál és egy jót nevettek rajta. Én igyekeznék jóban lenni velük, hátha egyszer pont ő fog megmenteni egy igazi rosszfiútól.

2018. márc. 20. 15:23
 17/19 anonim válasza:
100%

Szerintem attól még hogy a barátnőd egy törékeny lány, attól még nem baj hogy a barátja egy magas motoros. :)

Nyilván ha nem lenne ez a srác belül kedves akkor a barátnőd nem járna vele.

Simán van hogy egy zord külső mögött egy érzékeny lélek lapul.

Hagyj időt magadnak és próbald megismerni a barátnőd választottját.

Ne úgy gondolj rá hogy ő egy agresszív állat, hanem úgy hogy egy férfias pasi aki megvédi a barátnődet ha baj van.

És eleve a srác bocsánatot kért amikor véletlenül rálépett a másik lány lábára... csak ugye az a másik srác beszólt neki... Ha nem szólt volna be a másik srác a barátnőd pasija se állt volna le veszekedni. Abban a szituációban nem a baránőd párja volt a vadállat.

2018. márc. 20. 15:25
 18/19 Skaiiripa ***** válasza:
100%

Neked mi bajod? :D Ez mi, hogy külső alapján ítéled meg, hogy mennyire illenek össze, vagy milyen is a személyisége annak a srácnak valójában. Ezt egy kicsit túl gondoltad.

Még, hogy félelmetes xD

2018. márc. 20. 15:34
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ami tipikus dolog az ilyen félelmetes típusú srácoknál. - tipikusan általánosító, hülye kis pitsa vagy.

Ennyi.

Nem is ismered, csak ítélkezel.

Sajnálom szegény barátnődet, ilyen idióta csajjal barátkozni, mint te...

2018. márc. 20. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!