Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszélyes lehet, ha egy arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszélyes lehet, ha egy arab pasi ezt mondja?

Figyelt kérdés

megismerkedtem egy arab férfival az interneten.

nagyon rendes, jólszituâlt stb.

az emirátusokban él, de egyiptomi származású, az a poén, hogy egy kicsit utánnanéztem a neten és valójában szaud aràbiában született. gőzöm sincs miért hazudta, hogy egyiptomban, de facebookon ő és az egész családja, baràtai egyiptomba van becsekkolva. szóval nem értem, de mind1.

beszélgettünk, hogy majd ha kimegyek hozzá akkor mi hogy lesz, és mondta, hogy egy két napot tud kicsikarni, de sajnos kell majd dolgoznia az idő alatt amíg ott leszek.

mondtam neki, hogy nem gond majd addíg shoppingolok, elmegyek ebédelni, beülni valahova stb, feltalàlom magam.

erre közölte velem, hogy ő nem nagyon szeretné, hogy menjek akàrhova is egyedül, maradjak csak a 4 fal közt amíg ő nem jön.

ezen egy kicsit lefagytam, majd megkérdeztem tőle, hogy ez a jövőben is így lesz, hogy soha nem mehetek sehova? erre nem válaszolt, mondván hogy fáradt és aludni akar, majd máskor megbeszéljük.

most nem tudom eldönteni, hogy csak jót akar és félt, vagy az a fajta arab, tudjátok....

2018. márc. 20. 01:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
"kultúra"
2018. márc. 20. 20:47
 32/40 anonim ***** válasza:
68%

kár volt kiírnod, hogy arab, és akkor talán nem arról beszélnénk, hogy milyenek az arabok.

amúgy valóban nem kerek a sztori. "megismertem" interneten, mindent elhiszek neki, és elugrok, meglátogatom.

másrészt miért ne akkor mennél, amikor ő is ráér? mindennap dolgozik?

az utazásra költött pénz is mindegy? ő nem tervezi, hogy jön hozzád?

az számomra tényleg hihető tény, hogy vannak olyan környékek, ahol nem könnyű/biztonságos nőként egyedül.

az infó többek közt a barátomtól van, aki mellesleg arab, és nem szándékozok olyan helyre látogatóba se menni, ahol nem okés egyedül mászkálnom, bármilyen okból. itt élünk magyarországon.

2018. márc. 20. 20:55
 33/40 anonim ***** válasza:
72%

Orvos ? Hahahah

Es neten magyar olcso kujvat keres ?

Nev nelkul csalad nelkul hozomany nelkul ?

Pisis a kezed belert a bilibe

Muszlim orvos 21 eves jo csaladbol szarmazo muszlim csodaszep szuz lanyt vesz felesegul.

Nem egy kelet eu sokszor hasznalt hitetlen kutyafajzatot.

Komolyan naiv vagy vagy ennyire buta ?

2018. márc. 20. 20:56
 34/40 anonim ***** válasza:
20%

Egyes válaszok magukért beszélnek ahogy és amilyen stílusban íródtak. Magyar mentalitás tisztelet a kivételnek.

Jah attól még hogy vki ismerkedne "egy arabbal" még nem biztos hogy qurva!

És attól még hogy vki arab nem rossz ember! Így nem kellene egy más világból, más értékrendű emberekről beszélni.

2018. márc. 20. 21:14
 35/40 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó, te se láttál még arabot.
2018. márc. 20. 21:39
 36/40 A kérdező kommentje:

kedves #33-as!

a válaszod a sajât szegénységi bizonyítványod.

de!

honnan tudod hogy hitetlen kutya vagyok, vagy hogy mi a vallásom?

honnan tudod hogy qrva vagyok?

és honnan tudod, hogy van e pénzem?

na pont az ilyen emberek miatt hagynám el Mo.-ot szívfájdalom nélkül

2018. márc. 20. 21:50
 37/40 anonim ***** válasza:
85%

Kicsikem, ha te mindent tudnal az adott kulturarol, mint allitod, akkor nem irtal volna olyant, hogy te majd mesz shoppingolni es beulni valahova.

Ed semmikeppen nem lennel olyan hulye, hogy egy ismeretlen arab pasihoz kimesz arab teruletre.

Tuti kamu. Ilyen idiota senki nem lehet.

2018. márc. 20. 21:55
 38/40 A kérdező kommentje:

ilyen még sosem volt a történelem sorân ugye?

kicsikém, te pedig lekutyáztad a hazádat és saját magadat, plusz kelet európát.

igazi unicef nagykövet lehetsz ezzel a fortyogó gyűlölettel a szívedben.

rohad a lelked.

2018. márc. 20. 21:58
 39/40 anonim ***** válasza:
76%
Ja, es onnan sejtjuk, hogy nem keresel tul sokat, mert a jol fizeto munkakhoz sokkal tobb iq kell. (kivetel az osi mesterseg)
2018. márc. 20. 21:58
 40/40 anonim válasza:
32%
remélem nem mentél ki hozzá..
2020. ápr. 15. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!