Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszélyes lehet, ha egy arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszélyes lehet, ha egy arab pasi ezt mondja?

Figyelt kérdés

megismerkedtem egy arab férfival az interneten.

nagyon rendes, jólszituâlt stb.

az emirátusokban él, de egyiptomi származású, az a poén, hogy egy kicsit utánnanéztem a neten és valójában szaud aràbiában született. gőzöm sincs miért hazudta, hogy egyiptomban, de facebookon ő és az egész családja, baràtai egyiptomba van becsekkolva. szóval nem értem, de mind1.

beszélgettünk, hogy majd ha kimegyek hozzá akkor mi hogy lesz, és mondta, hogy egy két napot tud kicsikarni, de sajnos kell majd dolgoznia az idő alatt amíg ott leszek.

mondtam neki, hogy nem gond majd addíg shoppingolok, elmegyek ebédelni, beülni valahova stb, feltalàlom magam.

erre közölte velem, hogy ő nem nagyon szeretné, hogy menjek akàrhova is egyedül, maradjak csak a 4 fal közt amíg ő nem jön.

ezen egy kicsit lefagytam, majd megkérdeztem tőle, hogy ez a jövőben is így lesz, hogy soha nem mehetek sehova? erre nem válaszolt, mondván hogy fáradt és aludni akar, majd máskor megbeszéljük.

most nem tudom eldönteni, hogy csak jót akar és félt, vagy az a fajta arab, tudjátok....

2018. márc. 20. 01:53
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:
60%
Nem kamu ez hidd el, csak ideje lenne ráeszmélni, hogy igazából mennyire másabbak a nők annál mint ami próbálnak elhitetni magukról veletek...
2018. márc. 20. 06:52
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem értem az ilyen nőket. Én Tinderen, vagy ha alkalmanként elmegyek szórakozni, akkor szórakozóhelyen rendszeresen elegyedek szóba külföldiekkel, de eszem ágában sincs arabokkal meg mindenféle déli népekkel kapcsolatba kerülni. Csakis európaiakkal, rasszistának hangzik vagy sem, de másszóval csak fehérekkel. Miért keresném a bajt? Afrikaiak, arabok annyira más kultúrát képviselnek, és nem épp jó értelemben, hogy feleslegesen nem kockáztatnám az életem. De látom van elég hülye, aki igen...
2018. márc. 20. 07:08
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
2018. márc. 20. 07:34
 14/40 anonim ***** válasza:
88%

Kamu vagy sem...

Egy időben rengeteg arab pasi írogatott nekem is facebook-on. Beállítottam, hogy csak ismerős írtah üzit és ki jelölhet ismerősnek.

Az a nő, aki online ismerkedés után x ezer kilométer utazik, hogy helybe menjen a faxért, az meg is érdemli, amit kap. Végül is baxni indult.

Akár kamu, akár nem.

2018. márc. 20. 07:46
 15/40 anonim ***** válasza:
93%

Muzulmánnal soha! Minden arab az a fajta arab.

Egyébként azért hazudott arról, hogy hol született, mert Szaúd-Arábia az egyik legdurvább muzulmán ország. A nőket gyakorlatilag tárgynak tekintik, az utcán csak a szemük látszhat ki, stb.

2018. márc. 20. 07:48
 16/40 anonim ***** válasza:
98%
Nekem fb-on mexikó van beállítva mint születési hely... soha nem voltam mexikóban. Akár Indiát is beállíthatom, a fb nem fogja kérni a születési anyakönyvi kivonatomat. Nemigen vagy jó nyomozó hiába hiszed azt. Másrészt az Emirátusokban nők nem mehetnek egyedül az utcán, pláne nem mindent eltakaró ruha nélkül, Dubaiban persze elnézőbbek, de ott is vannak szabályok amiket be kell tartani. Túristaként is tisztelned kell az ottani kultúrát. Amúgy nem muzulmán valláshoz kötődik a hijab, nikab, stb viselet, hanem ez inkább országokhoz. Azért van különbség arab viseletek között, amíg Marokkóban a fejkendőt kell hordani, addig az Emirátusokban mindent elkell takarni. Anno a magyar asszonyok is mikor megházasodtak fejkendőt hordtak. Miért? Mert a kultúra része volt.
2018. márc. 20. 09:15
 17/40 A kérdező kommentje:

nem kamu a kérdés.

látom sok itt a rasszista, mondjuk várható volt.

de ha negatív véleményt mondtok, akkor tényekkel igazoljátok, ne rasszizmussal, mivel az nem magyarázat, csak gyűlöletkeltés.

egyébként, rengeteg európai nőnek van arab férje/pasija itthon vagy ottkint, gondolom mindenki ismer legalább egy ilyet, akkor mindenki szenved és nyomorog?

2018. márc. 20. 09:17
 18/40 anonim ***** válasza:
93%

Szivi, ha ennyire tudatlan vagy, akkor keres rá az iszlám vallásra, nagyszerű találmány az internet, könnyen találsz róla infókat. Ha számodra szimpatikus, amit olvasol, akkor hajrá, menj ki egy olyan országba, ahol a nőknek nincs szavuk, persze te ezt itt el sem tudod képzelni, szabadságban nőttél fel, nem tudod, mi várna ott rád. De ha neked ez kell, senki nem tart vissza :D

Amúgy mielőtt kimegyünk egy vadidegen férfihoz egy vadidegen országba, előtte őt kéne idehívni és nyilvános helyen találkozni vele, megismerni. Ennyire ne legyél már felelőtlen könyörgöm...

2018. márc. 20. 09:21
 19/40 A kérdező kommentje:
nagyjából mindent tudok az iszlámról szivi, de azért köszi az infót, majd ràkeresek
2018. márc. 20. 09:25
 20/40 anonim ***** válasza:
64%

Ha a kérdés nem kamu akkor én már azt is simán kinézem a dologból, hogy egy rakás arab (néha albán) pasi próbálja itt reklámozni magát és porhinteni, hogy milyen hú, de jó lesz ott a nőknek, menjenek oda.

Mert már elég gyanús ez a rengeteg arab/albán férfiakkal kapcsolatos kérdés ahol érdekes mód a kérdező először felvázolja a kétségeit majd miután nem olyan válaszokat kap amiket hallani szeretne, elkezd érvelni, akkor már pozitívan az álláspontja mellett.

Próbálja ráfogni a rasszizmusra és minden másra, de közben a szavai mögött elég egyértelműen látszik annak sugallata, hogy az arab férfiak mennyivel jobbak mint a magyar férfiak és felsorol egy kazal általánosítást meg pozitív jelzőt rájuk vonatkozóan.

Szerintem ezek a kérdések inkább reklámok, hogy próbálják rávenni az amúgy nem túl jó fizuval rendelkező, naiv magyar lányokat, hogy a közel keleten megfoghatják az isten lábát.

Ha tényleg igaz, hogy látatlanban, ismeretlenül is gyakran bepróbálkoznak lányoknál arab férfiak különböző netes felületeken akkor ez ugyan miért lenne más?

2018. márc. 20. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!